2777
2789
مگه نمی‌گن منطقه یک بهتره پس منطقه دو رتبه بهتر میده؟

منطقه دو قبولیش سختتره چون جمعیت زیاده سقف قبولی هاشم بیشترع

مثلا اگر یه رشته سقف قبولیش تو منطقه یک ۵ هزار باشه تو منطقه ۲، ۷ هزار هست

خب اون که میخواست انصراف بده چرا رفت دام پزشکی.ولی به ما گفتن محرومیت داره

فکر میکرد می‌تونه نسبت به سال قبل بیشتر بخونه و پزشکی بیاره ولی نشد

همون پشت کنکور موندن بهتره تا اینکه بخواد دانشگاه بره  و همزمان برای کنکور بخونه حتی اگه درس های رشته خودش رو نخونه بازم همین صبح تا عصر دانشگاه رفتن انقدر آدم رو خسته نکنه که دیگه نشه خوب برای کنکور خوند

این روزا میگذره اما به سختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکرد می‌تونه نسبت به سال قبل بیشتر بخونه و پزشکی بیاره ولی نشدهمون پشت کنکور موندن بهتره تا این ...

یکی به من گفت با۱۸هزار منطقه ۳میشه شهریه پرداز و غیر انتفاعی فیزیو آورد درسته؟

یکی به من گفت با۱۸هزار منطقه ۳میشه شهریه پرداز و غیر انتفاعی فیزیو آورد درسته؟

فکر نکنم 

تو سایت کانون آخرین رتبه قبولی فیزیو شهریه پرداز کمتر از این بود ولی خب فیزیو غیر انتفاعی رو انتخاب کنه ضرری نداره شاید شد 

این روزا میگذره اما به سختی

اخه حتی شنوایی هم نمیارمتهش پرستاری😔💔

ولی بزن همه رو. برا انتخاب رشته مشاور گرفتی؟

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

گرفتم ولی کنسل کردم

چرا؟ 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘