2777
2789
عنوان

کسی بوده قهر کنه از خونه بره بعد شوهرش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 84 پست
مشاور ب من گفت از خونه برای قهر نرو، هرگز نرو، اصلا نرو، ولی اگه ی بار رفتی دیگه هییییچ وقت بر نگرد، ...

شاید درمورد بعضیا راست میگه اما نه همه...خواهر منم سر خیانت‌های شوهرش هی رفت و برگشت اخرش شوهرش با دوتا بچه دیگه خرجی هم بهش نمیداد تا اونم از خانواده تهیه کنه...به‌شمار گفته بود تو برگردی خونه مامانت مادرت یه روزم نگهت نمیداره باز برمیگردی

سر اینکاراش آخر جدا شد بعدا شوهرش گفته بود باورم نمیشه به این راحتی طلاق گرفتی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مردی ک آدم باشه و خوش ذات بدونی ک زن قهر کنه رفتار و کرداش خوب هست ک احتیاج ب قهر خانم خونه نیست مثل شوهر خواهر بزرگم و کسی ک عقل و شعور و انسانیت نداشته باشه هر کاری هم بکنی آدم نمیشه چون ذاتش خرابه مثل شوهر خودم پس اگر قصد جدایی نداری بشین در خونه خودت و سنگین رفتار کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد که خوب شدین؟

توضیحش خیلی سخته مخصوصا نسل الان که معمولا اعتقادی به این چیزها ندارن...

اون زمان وضعیت خیلی بدی داشتم و امکان برگشتم به خونه پدری نبود شوهرم هم بشدت مسر بود طلاق توافقی بگیریم من با اجرای مهریه وقت خریدم و شروع کردم به خوندن نماز و دعاهایی رو که مجرب بود رو همه رو امتحان کردم...در کنارش با شوهرم تو پارک مثل مجردها قرار میزاشتم حالشو می‌پرسیدم و حرف میزدیم ...

هر وقتم میرفتم دادگاه اونجا داد وبیداد نمیکردم خونسرد باهاش حرف میزدم انگار دوتا دوستیم

البته خیلی بلاها سرم آورده بود مثلا اینکه بدون حتی یه دست لباس که بردارم با یه کیف دستی بیرونم کرده بود حتی عقد نامه دستش بود من با یه کارت دانشجویی فقط تونستم عقد نامه دستی بگیرم ومهریه اجرا بزارم

حتی اون زمان زندان داشت ولی من اینکارو نکردم چون برای آینده برنامه داشتم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خداروشکر که اون روزا گذشت انشاالله همیشه شاد و سلامت باشین

ممنون عزیزم

چطوری خوب شد رابطتون؟

جواب دادم تو پستای قبلم بخوون سوالی داشتی بپرس من آدم تحصیلکرده ای هستم ولی از اون زمان با تحقیق و خوندن آیات قرآن مطمئن شدم جادو طلسم هم وجود داره 

هم تو قرآن بیان شده و هم اینکه در دانشگاه‌های اسرائیل رشته تخصصی دارن تو جادوگری

فکر میکنم قهر کنم برم بلکه عقلش سرجاش بیاد ادم شه باز میگم شایدم بدتر شه شاید اصلا نیاد دنبالم

کسی که فکر میکنی عقلش سرجاش نیست و ادم نیست، متوجه قهرتم نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

توضیحش خیلی سخته مخصوصا نسل الان که معمولا اعتقادی به این چیزها ندارن...اون زمان وضعیت خیلی بدی داشت ...

تو خیلی خیلی کوتاه اومدی پس معلومه از اول هم مشکلتون از جانب شما نبوده

اینقدر بلا سرت آورده حتی قهر هم نکردی ،میتونستی زندان بندازی ولی ننداختی  ،مشکل شوهرت باهات برای چی بود!!