2777
2789
عنوان

کسی بوده قهر کنه از خونه بره بعد شوهرش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 84 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کافیه کتک میزنه بزنی به سلیطه بازی جیغ و داد کنی که همسایه هم بشنون بعد با پلیس تماس بگیری بیاد صورت جلسه کنه و بری کلانتری  پزشکی قانونی و شکایت و طول درمان.. در اینصورت میفهمه‌ دستش هرز بپره دوباره پرونده و دیه و پزشکی قانونی در پیشه و تکرار نمیکنه..

و اینم بگم اسی

مردا هیچ وقت تحت هیچ شرایطی عوض نمیشن هرکی هرطوری باشه همونه تو یا نرو قهر چون سبک میشی یا میری برای طلاق برو . چون بری بیای دیگه احترام ها میشکنه و فردا زدت میگ برو خونه بابات بعد میدونه دوباره برمیگردی .مردا رو نمیشه عوض کرد قول وعده هم بده الکی و چرته چون خیلیا از جمله مامان خودم رفت بارهااا رفت اخرشم طلاق گرقت الان بابام دنبالمون تا بکشتمون .هیچ وقت واسه ی مرد اشک نریز هیچ س بر سرش نزار باهاش دهن ب دهن نشو بشی آره کتک و فحشه یا بسوز بساز حالا ک جدا نمیشی یا برو طلاق بگیر بچه هم زیادند براششش نیاریا

کافیه کتک میزنه بزنی به سلیطه بازی جیغ و داد کنی که همسایه هم بشنون بعد با پلیس تماس بگیری بیاد صورت ...

سرمو دیشب با دستاش فشار داد خیلی محکم طوری که سردرد داشتم تا بخوابم

هیچی نگفتم سکوت کردم

حوصله دعوا و جیغ و داد ندارم 

و اینم بگم اسیمردا هیچ وقت تحت هیچ شرایطی عوض نمیشن هرکی هرطوری باشه همونه تو یا نرو قهر چون سبک میش ...

درسته حرفات موافقم

یه بچه ۱۹ ماه دارم اگه بچه نداشتم میرفتم پشت سرمو هم نگاه نمیکردم 

جواب دادم تو پستای قبلم بخوون سوالی داشتی بپرس من آدم تحصیلکرده ای هستم ولی از اون زمان با تحقیق و خ ...

من احساس میکنم جادو شدم 

ولی عذاب وجدان میگیرم از اینکه بهش فک کنم حس میکنم با این فکرم قدرت خدا رو زیر سوال میبرم

بنظرت چیکار کنم ؟؟

سرمو دیشب با دستاش فشار داد خیلی محکم طوری که سردرد داشتم تا بخوابمهیچی نگفتم سکوت کردمحوصله دعوا و ...

خواهرگلم خونوادت پشتتن؟؟؟ اگه هستن به برادر و پدرت بگو اذیتت میکنه تا بیان قاطعانه باهاش برخورد کنن مطمئن باش بچت نمیخاد بی مادر بزرگ شه بخاطره بچت به فکر سلامتیه خودت باش