2777
2789
عنوان

کسی بوده قهر کنه از خونه بره بعد شوهرش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 84 پست
من احساس میکنم جادو شدم ولی عذاب وجدان میگیرم از اینکه بهش فک کنم حس میکنم با این فکرم قدرت خدا رو ز ...

خدا تو قرآن به پیامبر فرمود اگر مراقبت نبودم یهودیهای بلای بدی با جادو سرت میاوردن

خدا بوسیله جبرئیل پیامبر رو از خطر وجود طلسمی آگاه میکنه که چاهی بوسیله یهودیان انداخته شده

فقط مولا علی جرات داره وارد اون چاه بشه و طناب طلسم شده ای رو از اون چاه بیرون میکشه که روش گره های زیادی زده شده

و طلسم باطل میشه 

خدواند قوانینی بر این دنیا وضع کرده که یکسری از اجنه کافر با گوش ایستادن البته به اذن خدا تونستن به اون رازها دست پیدا کنند جادوگری یکی از اون فنون هست که اجنه کافر به انسانهای کافر و منحرف مثل یهودیان و جادگران آموزش دادند برای نفوذ به زندگی انسان‌ها 

کسانیکه پا تو این مسیر میزارن از جمله کسانیکه پیش رمال و جادوگر میرن پای شیاطین رو تا ابد به زندگی خودشون باز میکنن و اگرچه با جادو بتونن زندگی کسی رو تحت تاثیر بزارن تا ابد خودشون نفرین شده و معذب خواهند بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبهدوران قهر که پارک می‌رفتین شما قرار میذاشتن یا همستون؟ازدواج شما سنتی و با معرفی بود یا خو ...

ازدواج ما سنتی بود ...اصلا هم رو نمیشناختیم یر یکی دوهفته عقد کردیم اصلا همه چیز بسرعت پیش می‌رفت نمیدونم چرااا...

هردو باهم قرار میزاشتیم ...بالاخره اونم بلاتکلیف بود نه میخواست مهریه بده نه میتونست طلاق بده از طرفی تو دلش تردید هم وجود داشت...گفتم که یدفعه شروع می‌کرد از قیافه من ایراد گرفتن و دعوا ودرگیری آخرشم میگفت نمیخوامت باید بری بیرون.. 😔

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اولین بارش بودالبته تو تاپیک های قبلیم هست ۳ماهه کاری به کارم نداره

البته کتک زدن یهو شروع نمیشه شاید باهاش بحث میکنی

شوهر من میگه وقتی از سر کار میام خسته ام یا گرسنه ام یا خوابم میاد اصلا جوابمو نده تا حالم خوب شه وگرنه از کوره در میره اکثر مردها اینجوری آن باید قلق گیری کنی باید ببینی سر چی کتکت زده ت‌و قبلش چی گفتی اون تو چه شرایطی بوده

خدا تو قرآن به پیامبر فرمود اگر مراقبت نبودم یهودیهای بلای بدی با جادو سرت میاوردنخدا بوسیله جبرئیل ...

درست میگی👍👍👍🙏🙏🙏

خیلی گره افتاده توی کارام 

کار زندگیم به جدایی و طلاق کشید 

همسرم بی دلیل از خودم و بچمون دست کشید و زندگی که با بدبختی سرپا کرده بودیم خراب کرد رفت

شک ندارم مادر شوهرم جادوم کرده 

خودمم بدجور حالتای بی قراری دارم 

درست میگی👍👍👍🙏🙏🙏خیلی گره افتاده توی کارام کار زندگیم به جدایی و طلاق کشید همسرم بی دلیل از خودم ...

بنظرم تنها راهش اینه با خدا خلوت کنی یه سجاده برای خودت برپا کن طوری نماز بخوون انگار نه انگار برای خداواجبه انگار برای تو برای دل تو واجبه...آخرش سرتو بزار رو سجده...راحته راحت بهش بگو دوستش داری و دست نوازشش رو رو سرت حس کن خدا انگار یه پدر باشه انگار یه مادر باشه نه خیلی مهربونتر از اوناست بخدا با تمام وجود فهمیدم

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو سرچ کن همین الانم میتونی پی دی اف رو بگیری رایگان بخونی خیلی خیلی بهت آرامش میده

به نظرم کلا قهر کردن خوب نبیست تو میتونه صحبت خیلی چیزارو حلش کنی و به مشکل بزرگتر تبدیلش نکنی. ولی باز به نظرم با یه روانشناس صحبت کنی خیلی بهتر میتونه کمکت کنه من بهت دکتر زهرا امام رو پیشنهاد میدم.