2777
2789
عنوان

کسی بوده قهر کنه از خونه بره بعد شوهرش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر منی که همیشه قهر میرفتم خونه بابام 

کل یه سال چندماهش خونه پدرم بودم 

اشتباهه ترک کردن خونت باعث دخالت بزرگترهام میشه دعوا خیلی بزرگتر میشه 

من خودم سر چرترین مسئله میرفتم قهر اون مشکل واطرافیان مخصوصا خانواده شوهرم بزرگترش میکردن مدامم شوهرم وپر میکردن

الان دعواهامون شدیدتره ولی قهر بیام خونه بابام به هیچ وجه بعد چند وقتم حل میشه 

بخاطر همین چیزا دو دل هستم برم یا نهاگه قصد جدایی داشتم میرفتم پشت سرهم نمی‌دیدمولی میترسم نیاد دنبا ...

مشاور ب من گفت از خونه برای قهر نرو، هرگز نرو، اصلا نرو، ولی اگه ی بار رفتی دیگه هییییچ وقت بر نگرد، چون اگه بر گشتی دیگه شوهرت باورش میشه ک تو رفتنی نیستی

فایده نداره

منو که یکسال خودش بیرون کرد از خونه🤣🤣

همه هم پشتیبانش بودن که طلاقم بده بدون هیچ دلیلی خودش دست بزن داشت شکاک بود اونم چند ماه بعد ازدواج بدون بچه...

به دوران وحشتناکی بود ۱۵ سال از اون روزها میگذره دوتا بچه داریم عاشق همیم الان ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

منم خیلی دلم میخواد برم ولی با بچه هام اونم نقطه ضعفمو می‌دونه میگه تنهایی برو می‌دونم یک ساعت نمیتونه بچه ها رو نگه داره کسیم نداره کمکش کنه ولی حتی برای تهدیدم نمیتونم بگم بچه ها رو می‌ذارم و میرم.دیروز زده بودم به سیم آخر بهش میگفتم اگه شرف داری برای منو بچه هام بلیط بگیر برای همیشه میرم بازم گفت تنها برو😔

ببین قهر معمولا دوتا آینده داره

اگه تو فامیل شوهر آدمی باشه که طرفدار شما باشه و اهل میانجیگری باشه و شوهرتم ازش حساب ببره میاد دنبالت شاید یکی دو هفته خوب باشین بقیه اش همون اش و همون کاسه

اگه همچین آدمی تو فامیل نباشه یا برعکس فامیلاش بیشتر پرش کنن شوهرت دنبالت نمیاد یا به طلاق می‌رسید یا مجبور میشی آخر سر خودت برگردی خونه یا هم  میشی مثل خانمایی که تاپیک میزنن دعا کنید شوهرم دنبالم بیاد چند ماهه قهرم