2777
2789
عنوان

کسی بوده قهر کنه از خونه بره بعد شوهرش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 84 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرگلم خونوادت پشتتن؟؟؟ اگه هستن به برادر و پدرت بگو اذیتت میکنه تا بیان قاطعانه باهاش برخورد کنن ...

هستن خانوادم حمایت میکنن

داداشم بفهمه می‌کشتش

نمیخوام ولی کسی بفهمه مشکل داریم

ولی خیلی اذییتمحالم داغونهانشالله هیچوقت به حال و روزم دچار نشی ولی فکرکن شوهرت باهات حرف نزنه نگات ...

چکار کنی با قهرم بدتر آواره میشی و سرگردون مگه خانوادت قشنگ از لحاظ مالی و عاطفی پشتت باشن که اونم از این قهر حساب ببره

هستن خانوادم حمایت میکننداداشم بفهمه می‌کشتشنمیخوام ولی کسی بفهمه مشکل داریم

اشتباه میکنی مطمئن باش داداشت گوشمالیش بده ادم میشه .. یادمه یه خانوم تاپیک زده بود چندسال کتک خورده بود میترسید به خونوادش بگه میگفت بقیه میفهمن دشمن شاد میشیم تهش خسته شده بود به پدروبرادرش گفته اونام حسابی گوشمالیش داده بودن بعد  راضی بود همسرش کلا عوض شده بود چون فهمیده بود خانومو کتک بزنه پدروبرادرش اونوگوشمالیش میدن.. 

تو خیلی خیلی کوتاه اومدی پس معلومه از اول هم مشکلتون از جانب شما نبودهاینقدر بلا سرت آورده حتی قهر ه ...

شوهرم وقتی اومد خواستگاری یه پسر خیلی خیلی خوشگل با چشمای سبز اروپایی بود ...در کنار ادامه تحصیل یه شغل عالی و پر  درامد داشت...خونه داشت...بشدت دست و دلباز تو نامزدی کلی برام خرج کرد حتی خرج عمل بینیمو داد...نجیب و با اصالت خلاصه منم خب عاشقش شدم

اینم بگم منم زیبا و قدبلند دانشجو بودم تا حدودی هنرمند ...

اما بعد ازدواج اصلا نمیتونم بگم انگار یهو یکی زده بود تو سرش یدفعه عوض شد باورم نمیشد بیخودی داد میزد میگفت تو زشتی گولم زدی نمیتونم بگم...یروز تو دوران قهر بهم زنگ زد گفت بیا پیش مشاور دادگاه وقت گرفتم باید اونا نامه بدن تا جدا شیم خودش یه جلسه رفته بود منم پاشدم رفتم بخدا وقتی از در وارد اتاق شدم اصلا نگاه مشاور که یه خانم جوان بود روم مات موند زود با تته پته گفت فکر کنم شوهرتون یه چیزایی رو اشتباه گفته

با نیشخند گفتم میدونم گفته من زشتم ...

با ناراحتی گفت متاسفانه بعله

من خیلی فکر کردم تحقیق کردم هیچ چیز جز جادو نبود...که فهمیدم فقط با دعای قلبی خودم درست میشه و خدارو شکر شد

نشون به اون نشون که بعد اشتیمون دختر عمه مطلقه اش جلو خودم زنگ زد به خواهر شوهرم و داد میزد داداشت عرضه نداشت زنشو طلاق بده...حسابی بهم ریخته بودن خیلی تو اون یکی دوسال خرج کرده بودن برنامه ریخته بودن که دیگه جای گفتن نیست

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
حداقل الان نهاگه دوباره تکرار کرد شاید بگم نمیدونم گیجم

کتک زدن خیلی بده اونم جلو چشم بچه ...بنظرم بچه طلاق باشه بهتره تا جلو چشمش هرروز شاهد کتک خوردن مادرش باشه

هیچ مردی حق زدن زنش رو نداره باید یکاری کرد جلوشو گرفت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شوهرم وقتی اومد خواستگاری یه پسر خیلی خیلی خوشگل با چشمای سبز اروپایی بود ...در کنار ادامه تحصیل یه ...

خیلی جالبه

دوران قهر که پارک می‌رفتین شما قرار میذاشتن یا همستون؟

ازدواج شما سنتی و با معرفی بود یا خودتون آشنا شدین؟ 

بلاخره نفهمیدیم سر چی بیرون تون کرد یهو در را باز کرد گفت برو؟