2777
2789
عنوان

چطور یه زن شکاک نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 18 پست

چیز خاصی ازش دیدی گلم  یا کلا بخاطر این قبیل مسایل که اطراف دیدی شنیدی شکاک شدی 

آیا تو خانواده پدر یا مادر یا یکی از اعضا اینجور بودن 

کلا میتونی بری مشاوره حتی دارو درمانی خیلی موثره 

ولی شک بیمورد هم ذهن خودتو فرسوده می‌کنه هم همسرت رو به مرور زمان خسته. 

اینکه حواستون بهم باشه خوبه ولی نه به شکل شک بی‌جهت. 

ببین مثلا دخترای فامیل همسرم یوقتها فقط دارن با خودش درباره مثلا فلان مطلب کامپیوتری حرف میزنن من حوصلم نمیاد از اتاق میرم بیرون ، چون به همسرم اعتماد دارم، همسرم هم متقابلاً اگه هم چیزی ناراحتمون کنه بیانش میکنیم تا سوءتفاهم بوجود نیاد ، 

کلا نذار شک برات بشه وسواس فکری اینقدر که دیگه نتونی کنترلش کنی . تراپی برو خلاصه هرکاری که کمکت کنه. اینایی که معتقدند همه مردان خاینن ،من قبول ندارم چون مگه ما خانمها همه دنبال خیانت هستیم ، بنظرم هرکس برای جسم و روح خودش ارزش قایل نیست دنبال خیانته.مرد و زن هم ندارد.

مشکل اینه توشهرمون هیچ مشاور خوبی پیدا نمیشه جانم

جآنتون بی بلا

تلفنی هم هستن.خودتون بالا جواب دادید تجربه پدر رو پشت سر گذاشتید

سوالم این بود. 

ولی کمی هم شاید اعتماد بنفستون کم باشه نسبت بهش

که مطمئن نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی ازش دیدی گلم یا کلا بخاطر این قبیل مسایل که اطراف دیدی شنیدی شکاک شدی آیا تو خانواده پدر ی ...

چیزی تا به حال ازش ندیدم 

فقط تو دوران دوستیمون ، یه بار دوست دختر سابقش پیام داد احوالشو پرسید اونم جواب داد که دربارش صحبت کردیم گف چون بعد کات به عنوان دوست اجتماعی شدیم فکر نمی‌کردم از صحبت کردنم باهاش ناراحت بشی که زد بلاک کرد و دیگه هیچی ندیدم 

و در گذشته بله پدرم چندین بار خیانت کردن

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️