موقعی که بچه هاش توان نگهداری ندارن موقعی که پول پرستار ندارن بهترین جا سالمندان
الان مادر من خیلی خیلی پیر شده اذیت میکنه از بس کارای شخصیش بر میاد اما مدام میگه باید یکی ۲۴ ساعته کنارم باشه شرایطش هست اما خسته میشم خواهرم نمیتونه داداشم نمیتونه منم نمیتونم اگر بخواد همین جوری ادامه بده آخر میره سالمندان بعد مشکل چیست
نمیدونم اما زمان نوزادی ما هم شرایط مادرمون نبود نگهداریمون کنه تو اوج جوونی میتونست بره سفر و شغلشو ادامه بده بچه داریش چی بود دیگه موند و خانه دار شد تا بزرگ شم اگر مادر شمام اینطور بوده بنظرم باید مطابق کارایی ک در حق شما کرده براش بکنید حتی اگر لازمه پوشکشو عوض کنید
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اونجا آرامشش بیشتر هست اصلا دلم نمیاد باعث آزار بچم بشم🥺
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
نمیدونم اما زمان نوزادی ما هم شرایط مادرمون نبود نگهداریمون کنه تو اوج جوونی میتونست بره سفر و شغلشو ...
مادر با اختیار خودش حامله شد و بچه آورد
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.