2777
2789
عنوان

چرا نباید والدین گذاشت سالمندان عیبش چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 6514 بازدید | 203 پست

نمیدونم اما زمان نوزادی ما هم شرایط مادرمون نبود نگهداریمون کنه تو اوج جوونی میتونست بره سفر و شغلشو ادامه بده بچه داریش چی بود دیگه موند و خانه دار شد تا بزرگ شم اگر مادر شمام اینطور بوده بنظرم باید مطابق کارایی ک در حق شما کرده براش بکنید حتی اگر لازمه پوشکشو عوض کنید 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من روزای اخر مادرم همه کاراشو میکردم اینا عرضه پدر مادرشونو ندارن

همین دیگ بخداخیلیا،لایق نیستن منم بااینکه مادرم جوون بود،نمیذاشتم دس به چیزی بزنه غذامیخورداب میاوردم دستاشوبشوره همونجاک نشسته خیلی وقتا میگف مگ من ناتوانم اینطوری رفتارمیکنی

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بچه بودید شمارو گذاشتن تو بهزیستی؟ اونام نداشتن کم میوردن ولی از گلوی خودشون میزدن میریختن تو حل ...

حرفت اصلا منطقی نیست 

وظیفشون بوده چون اونا خواستن بچه به دنیا بیارن پس وظیفشون بوده پای کاری که کردن بمونن‌ 

ما که خودخواسته به این دنیا نیومدیم که حالا منتشون سرمون باشه 

اگر نداشتن مجبور نبودن بچه بیارن که از گلوی خودشون بزنن‌  خرجش یه ورق قرص یا یه بسته کاندوم بوده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

حتی یه ثانیه نمیتونم به همچین فکری کنم مامانم پاره تنم بزارم سالمندان

من بخاطر مادرم از همکس میگذرم

اون جونه منه

حتی صدسالش بشه باز مثل چشام مراقبت مبکنم ازش

من تک دختر مامانم از بچگی مثل چشاش مراقبم بود

الان وظیفه منه جبران کنم اون محبت و زحماتش

❤️🔒

خدمت به پدرمادر یه نعمته برای ما.. یه فرصته برای رشد ما

اما زمان میبره تا درک کنیم

ولی دلی اینو میگم یه مادر توی همون جوونی یه نفره  برای ۴تا بچه وقت میزاره.اما همون بچه هاتوی جوونی ۴تایی برای ۱ نفر نمیتونن وقت بزارن

حقوق بازنشستگی خودشون و پدرم ۳ سال هست

ببخشید برای مابقی مخارج زندگی خرج از کجاست

معدرت میخوام

اگه سوالم خیلی خصوصیه جواب ندید

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

پس خوبه آموزش پرورش قبول نشدی😂🤣🤣🤣🤣

چرا😅

خب اونجا آرامشش بیشتر هست اصلا دلم نمیاد باعث آزار بچم بشم🥺

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چقدر میگیره برای ما ۴۰میگیره با خونه و خوردو خوراک عالی بازم نازمیکنه

از مسائل مالی اطلاعی ندارم چون من یک شهر دیگه هستم 

شما تهرانید؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم اما زمان نوزادی ما هم شرایط مادرمون نبود نگهداریمون کنه تو اوج جوونی میتونست بره سفر و شغلشو ...

مادر با اختیار خودش حامله شد و بچه آورد 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.