2777
2789
عنوان

طلاق اولین راهه نه آخرین راه حل

386 بازدید | 74 پست

به خدا که آخرین نیست

آخه بگو دختر خوب تو که میبینی تو نامزدی این انگله بد دهنه چرت میگه توهین میکنه سرت داد میزنه جونش به خانوادش وصله تو که تحمل اینارو نداری فک میکنی درست میشه؟؟؟؟ خیر بدتر میشه هر چی حساسیت نشون بدی بدتر میشه چیزی نگی بدتر میشه چیزی بگی هم روتون به هم باز میشه

همون لحظه دکمشو باید میزدی ولی خاک تو سرت شد و نزدی طلاق اولین راه حله بجز طلاق هیچ جوره درست نمیشه مگر با از دست دادن عمر و جوانی و سفید شدن موهات والاه که بازم درست نمیشه هیچوقت یه حیوان تبدیل به انسان نمیتونه بشه!

از عقلت استفاده کن انسان یبار زندگی میکنه مثله من خودتو بدبخت نکن من نامزدی میتونستم طلاق بگیرم چون شناخته بودمش ولی نگرفتم وقتی همه چیو از دست دادم دارم طلاق میگیرم🙂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که میگن طلاق اخربن راهه واسه وقتیه که بچه دارن و از زندگیشون گذشته به مشکل می خورن یا مشکلات شدید میشن 

تو نامزدی باید سریعا جدا شد وقتی یه چیزی باب میل نیست

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
من اونم نفهمیدم کسی نبود بگه جایی مثل اینجا بود بهم میگفتم شوهرت سمی هست ازدواج نمیکردممنم جدا دارم ...

خدا لعنتشون کنه این مردای بدو

این که میگن طلاق اخربن راهه واسه وقتیه که بچه دارن و از زندگیشون گذشته به مشکل می خورن یا مشکلات شدی ...

احسنت

منم چهار سال از عمرو جوونیم رفت دارم طلاق میگیرم ایکاش اصلا ندیده بودمش...

شوهر سابقه من مستحق مرگه انشالله مرگشو ببینم

همشون روهمه با هم روانی شدن بی شرف ها

هوم آخه چطور دلش میاد از تو بگذره و اذیتت کنه من تو خیلی از تاپیکا کامنتاتو دیدم دختر خیلی خوبی هستی لیاقت ندارن خاک تو سرا

هوم آخه چطور دلش میاد از تو بگذره و اذیتت کنه من تو خیلی از تاپیکا کامنتاتو دیدم دختر خیلی خوبی هستی ...

مردا لیاقت ندارن 

منم زخم خورده یکیشم

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
مردا لیاقت ندارن منم زخم خورده یکیشم

الهی فداتشم عیب نداره ماها دخترای قوی هستیم که داریم طلاق میگیریم دوباره پرقدرت بلند میشیم شاید خدا یه زندگیه بهتریو برامون چیده

من از خدا قطع امید کردم خدا منو خانوادمو ول کرده ولی بازم امید دارم و صداش میزنم بعد میگم آخه چرا صداش میزنی

درگیرم😂