2777
2789

من ی بار تو نامزدی جدا شدم بعد پدرم خیلی اذیتم می‌کنه همش بهم میگه اگه آدم بودی که طلاقت نمی‌دادن اینجوری نمیشدی یا یکی از گوشام مادرزادی مشکل داره همش میکوبه تو سرم جلوی جمع ضایعم می‌کنه

همش فحش بی ادبی ج ن ده و ل اشی میده چیکار کنم خسته شدم اینم بگم خودم کار‌ میکنم ولی خوب آنقدری نیست که بخوام مستقل بشم 

🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتت کننده بود☹️

خدا از دستش نجاتت بده خواهر چی بگم 

یه آدم درست حسابی پیدا کن باهاش ازدواج کن از اون خونه برو 

فقط تا وقتی اونجایی زیاد باهاش کل کل نکن 

حسبی الله 

ناراحتت کننده بود☹️خدا از دستش نجاتت بده خواهر چی بگم یه آدم درست حسابی پیدا کن باهاش ازدواج کن از ا ...

کل کل نمیکنم ولی خوب سر هر موضوعی اینجوری باهام برخورد می‌کنه و همیشه باید براش گارسون باشم حتی آب هم خودش نمیخوره میدیم دستش

🥰

وقتی اینارو بهت میگه تو جیکار میکنی؟چی جوابشو میدی؟

هیچی وقتی گوشمو میگه خیلی ضایع میشم ولی وقتی فحش بد بد میده مثلا ساکت شو چقد دهنت کثیفه 

باورت میشه بهم گفته من خودم فلان فلانت میکنم و خیلی بدتر 

🥰