2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 41 پست
نه پیگیر نیستمخواستم بهت بگم

پیگیری دیگه تاپیک های سال قبل منو دیدی😂

سرت توی زندگی خودت باش من با تو نبود با اسی بودم که نظر خواست !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیری دیگه تاپیک های سال قبل منو دیدی😂سرت توی زندگی خودت باش من با تو نبود با اسی بودم که نظر خواس ...

سایت عمومی مال پدرتون نیست

سرمم تو زندگی خودمه

خواستم بهت ثابت کنم حرف چرتی داری میزنی

دیگه هم ریپلای نکن

چون فهمیدی و بهت ثابت شده

دیگه داری صرفا حرف میزنی!

کسی که درست انتخاب کنه قطعا پشیمون نمیشه.

انتخاب درست چجوریه به نظرشما؟ چجوری میشه یک آدمو شناخت وقتی نمیشه برادرت که یک عمره باهاشی بشناسی؟ 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بستگی به شرایط هر شخصی داره!!!

آخه شناخت آدما خیلی کار سختیه واقعا.با چندماه رفت و آمد نمیشه گفت من فلانی رو شناختم و انتخابم درسته. فقط واقعا باید آدم درست سر راهت قرار بگیره و الا به شناخت و انتخاب درست نیست 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ببین خبری نیس بشین سرجات😂

خودش یک تاپیک زد رفت اینجا متاهلا دارن دعوا میکنن با مجردا😁

سایت عمومی مال پدرتون نیستسرمم تو زندگی خودمهخواستم بهت ثابت کنم حرف چرتی داری میزنیدیگه هم ریپلای ن ...

سواد حرف زدن نداری، حداقل شعور  سکوت رو داشته باش!

من صلا از اولم با شما حرف نزدم پریدی وسط :/

سواد حرف زدن نداری، حداقل شعور سکوت رو داشته باش!من صلا از اولم با شما حرف نزدم پریدی وسط :/

شما که کاملا مشخصه چقدر شعور داری

@niniyar‍ 

من به این کاربر گفتم دیگه ریپلای نکن

نمیفهمه

شما بهش بگین

چون نمیدونه اینجا یه سایت عمومیه و تبادل نظره

حالا همش میخواد بحث کنه جوابشم گرفته

شما که کاملا مشخصه چقدر شعور داری@niniyar‍ من به این کاربر گفتم دیگه ریپلای نکننمیفهمهشما بهش بگینچو ...

@niniyar‍ 

نی نی یار جان از اولم من اصلا ریپلای نکردم خودشون شروع کردن 🤍🚶‍♀️

هر دو کاربر بحث رو تموم کنید در صورت ادامه دادن کاربری ها بسته میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت