2777
2789
الان میخان یه روزه بیان تهران خونه نامزدم گفتن بیایم غذا درست کن برامون مننم به همسرم گفتم نمیام

نه اتفاقا برو یه غذای عالیم درست کن،میدون خالی نکن براشون،برو خانوم خونه ات باش

ولی دیگه آنچنان باهاشون گرم نگیر،بازم این بچه خواست پرویی کنه برین بهش

شوهرت چطور هیچی نمیگه؟اگه شوهرت همون اول یه چشم ترسی بهشون میداد دیگه جرئت نمیکردن پرویی کنن

به شوهرت بگو تذکر بده به اون بچه 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همون حسو دارم

ناراحت نشو ولی بی جواب نزار

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دادم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

این دفعه چیزی گفت جوابشو بده... یا هم روتو کن طرف مادرش بگو مگه چقد پشت سرم حرف میزنی که بچه تکرار م ...

بخدا از این به بعد هدفم اینه یا کلا نادیدشون بگیرم یا جوابشو تو همون جمع بدم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

مگه هر کی برای دیدنت میاد عاشقته ؟فصولی و دخالت یا سرگرم شدن

بچشم هی میگه برای من فلان چیزو بخر دو سه باری خریدم بردم دیدم عادت کرده نخریدم الان میگه اومدم تهران برام اسباب بازی بخر گفتم نمیخرم 

واقعا حرفا و اعمال بچه ها هر لحظه غافلگیر کنندس والا یچیزایی تو جمع میگن چون درکی ندارن که بده مثلا ...

اخه خیلی عاقلانه حرف میزنه 

مثلا هربار ک منو میبینه هربارها میگه توهم ک عشق طلایی فقط طلا میندازی تو جمع میگه یا یه بی ادبی میکنه مادرش میخنده ادم یه تذکر به بچه اش میده بلاخره 

اخه خیلی عاقلانه حرف میزنه مثلا هربار ک منو میبینه هربارها میگه توهم ک عشق طلایی فقط طلا میندازی تو ...

ماارش یادش میده بتو ور بره حرصتو دربیاره 

بچه های الان خیلی هوشیارتر از بچه های قدیمن 

استارتروقتتو برای افراد سمی تلف نکن بچه ایی مگه ؟

بخدا از این به بعد هدفم اینه یا کلا نادیدشون بگیرم یا جوابشو تو همون جمع بدم

من نظرم اینه بار اول جوابشو بده... دفعه اول چیزی گفت بگو به تو ربطی نداره یا بگو به تو چه... از دفعه ها بعدی سگ محل

ماارش یادش میده بتو ور بره حرصتو دربیاره بچه های الان خیلی هوشیارتر از بچه های قدیمن استارتروقتتو بر ...

فکرم بخدا درگیره نه ازب بچه نه از کسی از همسرم ک اونجا لبخند زد و سکوت کرد من روی این مرد حساب باز کنم ؟

اخه خیلی عاقلانه حرف میزنه مثلا هربار ک منو میبینه هربارها میگه توهم ک عشق طلایی فقط طلا میندازی تو ...

احتمالا مادرش باهاتون خوب نیست و اینا رو تو خونه میگه اینم میاد میگه من خودم بچه این سنی دارم میفهمم وقتی یکی تو خانواده شوهرم یکاری میکنه منو شوهرم حساس میشیم روش بچم با طرف همین رفتارارو میکنه مقصر بچه نیست پدر مادره

من نظرم اینه بار اول جوابشو بده... دفعه اول چیزی گفت بگو به تو ربطی نداره یا بگو به تو چه... از دفعه ...

تمام برنامم اینه ک کمتر برم شمال اگر اینبار رفتم جواب میدم چون هربار تیکه میندازه