2777
2789
اخه بار چندمشه بچه هاش بی ادبی میکنن میخنده

به نظرم وقتی اصلا محلشون نزاری نشون میدی کلا در سطح اونها نیستی 

شاید هم هدف خاصی دنبال می کنند

اونا میخان حرص شما رو دربیارن ، اصلا بزن به نشنیدن 

دیگه دیدی خیلی پررو بازی درمیاره بگو من مادرم خداروشکر آشپزی خوب بلده بهم یاد داده ، موندم تو بزرگ شدی میخای چی کار کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر رفتو امد کن خیلی خودتو سبک‌کردی

اونا شمالن من تهران یه روزه رفتم شمال هم صبونه هم ناهار خودشونو انداختن اونجا با دیدنمم خوشحال نمیشه نمیدونم چه اصراری به اومدن داره 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اصلا نمیدونم چرا تو جواب دادن خیلی معذبم

این دفعه چیزی گفت جوابشو بده... یا هم روتو کن طرف مادرش بگو مگه چقد پشت سرم حرف میزنی که بچه تکرار میکنه اینجا؟ چیزیم نگفتی روتو کن اونور محلش نده ی چندبار محلش نده خودشو جمع میکنه

بهش میگفتی من خونه بابام دست به سیاه و سفید نزدم تا بسوزن اجازه نده کسی فکرکنه به چیزی حساسی

اصلا سکوت کردم چیزی نگفتم پدرشوهرم دید سکوت کردم جوابشو داد ولی بچه هی تکرار میکرد 

اونا شمالن من تهران یه روزه رفتم شمال هم صبونه هم ناهار خودشونو انداختن اونجا با دیدنمم خوشحال نمیشه ...

مگه هر کی برای  دیدنت میاد عاشقته ؟

فصولی و دخالت یا سرگرم شدن 

نباید ساکت میموندی،با کمال احترام و ادب باید جوابش رو کوبنده میدادی که دیگه جرئت نکنه به بزرگتر از خ ...

کلاس پنجمه 

هربارم منو میبینه تو جمع میگه هی میگی توهم ک همش عشق طلا داری همش طلا میندازی خب چرا ب من گیر میدی به توچه که من چجوری ام 

یعنی چی ؟

واقعا حرفا و اعمال بچه ها هر لحظه غافلگیر کنندس والا یچیزایی تو جمع میگن چون درکی ندارن که بده مثلا چرا مامانش نگفت آشپزی بلد نیستی چون عقلش میرسید که بده اینم چن سال دیگه از این حرفا نمیزنه الان درکی از خوب و بد نداره 

معلومه آدمای بیشعورین،من جات بودم کلا فاصله میگرفتم ازشون فقط در حد سلام علیک

الان میخان یه روزه بیان تهران خونه نامزدم گفتن بیایم غذا درست کن برامون مننم به همسرم گفتم نمیام

اونا شمالن من تهران یه روزه رفتم شمال هم صبونه هم ناهار خودشونو انداختن اونجا با دیدنمم خوشحال نمیشه ...

ایندفعه بی ادبی کرد بگو حد خودت رو بدون دفعه دیگه ی چک میخوابونم نفهمی از کجا خوردی

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

همسن پسر منه من پسرم اجازه بی ادبی ب بزرگترش رو نداره مگر اینکه خودم اجازه بدم اصلا اهل این حرفانیست ...

افرین که وقت گذاشتین برای تربیتش منکه گاهی کلافه میشم از حرفاشون