2777
2789
افرین که وقت گذاشتین برای تربیتش منکه گاهی کلافه میشم از حرفاشون

ناراحت نشو بزرگتر صحبت کرده کوچیکتر نگاه ب دهن بزرگتر کرده

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دادم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراین حد خودتو اذیت نکن خودت بد میشی اول کاری هرکی هر چی میخواد بگه چیزی از ارزش های آدم کم نمیشه شم ...

خب اخه گفته بیا غذا درست کن برامون کلا نمیدونم چرا نسبت به من اینجوریه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

کلاس پنجمه هربارم منو میبینه تو جمع میگه هی میگی توهم ک همش عشق طلا داری همش طلا میندازی خب چرا ب من ...

حسودن بدبختا حرف مادرش رو تکرار میکنه

کلا از حسودی این حرفها این دفعه گفت خیلی بیکارید تو خونه که غیر من دیگه نمیدونید درباره کی صحبت کنید آخه من کلا میرم و میام کلا شما رو یادم میره

تنها راهکار بی محلییبیی و بی اعتنایی، دفعه ی دیگه خودتو بالا بگیر، بهشون محل نده، سلام کردند جواب بد ...

گاهی حس میکنم بعضی حرفارو تو خونه میشنوه ک تو ذهنش میمونه نمیخام قضاوت کنم ولی حسمه 

منم فقط سکوت میکنم بخدا یه روزه میرم شمال خونه مادرشوهرم از صبحش میاد با بچه هاش کلافه میکنه 

تنها راهکار بی محلییبیی و بی اعتنایی، دفعه ی دیگه خودتو بالا بگیر، بهشون محل نده، سلام کردند جواب بد ...

گاهی حس میکنم بعضی حرفارو تو خونه میشنوه ک تو ذهنش میمونه نمیخام قضاوت کنم ولی حسمه 

منم فقط سکوت میکنم بخدا یه روزه میرم شمال خونه مادرشوهرم از صبحش میاد با بچه هاش کلافه میکنه 

اخه پسره هعی

شما یبار که بی ادبی کرد، رو کن سمت پدر و مادرش، بگو بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتره.

من در سن و سالی نیستم با بچه شما سروکله بزنم و بخوام جواب بدم، اما تربیت نکردنتون باعث میشه بی ادبی بجه تون رو به حساب خودتون بزارن.

بعدم پاشو از اون اتاق خارج شو

خب اخه گفته بیا غذا درست کن برامون کلا نمیدونم چرا نسبت به من اینجوریه

مگه آشپزشونی بگو انشاالله عروسی کردم رفتن خونه مون دعوتتون میکنم البته بعد از اینکه آمدیم خونه ی شما ببینیم دست پخت شما چطوره

حسودن بدبختا حرف مادرش رو تکرار میکنهکلا از حسودی این حرفها این دفعه گفت خیلی بیکارید تو خونه که غیر ...

بخدا میخام به همسرم بگم چرا همش به حرف بچه ها لبخند میزنی هیچی نمیگی چرا باید پدرشوهرم ازم دفاع کنه تو نه خیلی از این بابت ناراحتم 

شما یبار که بی ادبی کرد، رو کن سمت پدر و مادرش، بگو بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتره.من در سن و سالی نیس ...

والا بچشون خیلی خیلی چاقه یه روز انقدر خورد نگران سلامتیش شدیم ما اخر باباش تو جمع توروی من به زنش گفت اسپند دود کن بچه رو چشم میزنه 

کلاس پنجمه هربارم منو میبینه تو جمع میگه هی میگی توهم ک همش عشق طلا داری همش طلا میندازی خب چرا ب من ...

خیلی بهش رو دادی،من بودم میزدم تو دهنش بچه پرو

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مگه آشپزشونی بگو انشاالله عروسی کردم رفتن خونه مون دعوتتون میکنم البته بعد از اینکه آمدیم خونه ی شما ...

کلا یه بار رفتم خونشون اونم یه جوجه داد انقد تند بود همه صداشون دراومد 

خیلی بهش رو دادی،من بودم میزدم تو دهنش بچه پرو

کاش میتونستم میترسم اول بسم الله تفرقه بندازم دوس تندارم اختلافی پیش بیاد ولی دلم از همسرم گرفته ک دفاع نمیکنه