بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه بچه هم نیست من از مادرش ناراحت شدم بچه کوچیکشم ناهار خورد کشید کنار گفتم نوش جان گفت مگه تو پختی ...
معلومه آدمای بیشعورین،من جات بودم کلا فاصله میگرفتم ازشون فقط در حد سلام علیک
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اخه بچه هم نیست من از مادرش ناراحت شدم بچه کوچیکشم ناهار خورد کشید کنار گفتم نوش جان گفت مگه تو پختی ...
تنها راهکار بی محلییبیی و بی اعتنایی، دفعه ی دیگه خودتو بالا بگیر، بهشون محل نده، سلام کردند جواب بده سلام نکردند خودت سلام نکن به بچه ها. اومدند باهات حرف زدن در حد دو تا کلمه جوابشون را بده، هرکاری کردند بی محلی، وارد بازی بچه ها و مادرشون نشو، خیلیا گفتند بچه اند! نه اینجور نیست بعضی بچه ها توی حرص دادن طرف و تیکه انداختن از ده تا ادم بالغ بیشتر عمل میکنند چون محیط خانوادکیشون سمی بوده