2777
2789

اول اینکه پیامکی خودشو مامانش کلی حرف و پیام به خودم و مامانم زدنه ک ابرو دخترو میبریم ما اصلا جوابشونو ندادیم تااینکه دیشب خونه مادر بزرگم بودیم اومدن تا وارد شدن هنوز ننشسته بودن مامانم گفت اینا اومدن واسه شر پاشو تابریم فورا اومدیم خونه ولی نگو چ ابروریزی کردن انقد تو حیاط خونه مادر بزرگم صدا و جیغ کشیدن ک این بی ابروس این چندسال با یکی بوده همه کاری باهاش کردن این هرزس هرچی میدونستن و نمیدونستن علاوه بر کلییییی دروغ و تهمت گفتن اصلا اوضاع خیلی خراب بوده یه تهمتاییی زدن یه حرفایی زدن فیلمی ک مثلا من ت خیابونم میرم سرقرار نشون دادن باورتون‌نمیشه چندروز پیش همین دخترداییم ‌گیر داده بود بیا با دایی من الان ت جمع دیشب گفته بود این با چندنفر بوده جدا شده بوده خودش اومده گفته من دلتنگم و فلان اگ کسیو واسم سراغ داری بگو منم داییمو پیشنهاد دادم  و کلی حرفای دیگه ک اره این خرابه ما میرینیم‌رو این ک این خراب رو بخوایم واسه داداشمون همش رو هم با جیغ و داد تو حیاط کل همسایه هاهم شنیدن😞😞 البته خالم اینا و پدربزرگ و مادر بزرگم شستنشون از خونه بیرونشون کردن ولی ابروی رفتمو چجوری‌برگردونم؟درسته من چندسال با یه نفر بودم خانوادمم درجریان بودن ولی خب خیانت کرد الان ۷ ماهه جداشدیم اولین و اخرین کسی بوده ک ت زندگیم بوده چرا باید انقد تهمت بخورم‌ من هردردلی با دخترداییم کردم اون به عنوان اتو میدیده... یه تهمتایی زدن یه حرفایی زدن  خدایا من بابت اینکه یه نفر تو زندگیم بوده حقمه واقعا اینطوری آبروم بره؟ 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترداییت ممکنه پسرخالتو دوست داشته باشه!!!

خودشونو کشتن ک اونو بگیره خب نه خودش ن خانوادش اینو خانوادشو نمیخوان تقصیر من چیه 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خودش پسرخالت رو میخواسته

میدونم ولی کسی که انسان باشه اینطوری آبروی یه نفرو میبره تو جمع؟‌ 

عزیزم میشه درس عبرت برات که به هیچکس اعتماد نکنی هرجایی نشینی سفره دلتو باز کنی هر چیزتو بگی

ما خیلی باهم صمیمی بودیم خیلییییی

دقیقا درسته ولی خب خیلی چیزارو دروغ گفته و تهمت زده 😞

خودت قبلش با درد و دلات با دختر داییت آبروت رو برده بودی . الان دیگه بهش فکر نکن چیزیه که شده. حالا ...

مگه من اوسکلم برم بهش بگم‌ واسه من کسی رو پیدا کن؟؟من اصلا این حرفارو نزدم واقعا دلم شکسته ما باهم خیلی صمیمی بودیم  

ما خیلی باهم صمیمی بودیم خیلیییییدقیقا درسته ولی خب خیلی چیزارو دروغ گفته و تهمت زده 😞

دلیل نمیشه با هرکسی صمیمی باشی ب بسم االه سیر تا پیاز زندگیتو بگی بهش 

حریم خصوصی یعنی چی؟ 

دوستت امکان داره یه روز دشمنت بشه 

پیامکاشونو که دادن شکایت کنید ازشون بخاطر اینکه ابرو و حیثیتتونو بردن

بابام پاشو کرده تو یه کفش میگه میخوام شکایت کنم پدربزرگم اومده التماس میکنه میگه ابروریزیه بزرگتری میشه ولش کن ما هممون هم دختر تورو میشناسیم هم اونارو اونا خودشونو زشت کردن با این کارشون

دلیل نمیشه با هرکسی صمیمی باشی ب بسم االه سیر تا پیاز زندگیتو بگی بهش حریم خصوصی یعنی چی؟ دوستت امکا ...

قبول دارم ولی منم‌خیلی چیزارو راجب اونو مامانش میدونم و خودشون‌گفتن پس چرا حتی االانم‌ک ابرومو بردن من دهن باز نکردم چیزی بگم؟