2777
2789

باهاش سر یه چیز دیگه دعوام شد بحثو کشوند به کلاس والیبالم گفت دیگه حق نداری بری والیبال و قسم‌خورد 

من خیلی کلاس رفتم ولی سر هیچکدوم قصدم جدی نبوده اما سر والیبال واقعا قصدم جدی بود و علاقه داشتم 

یه هفتس نرفتم سالن امروز رفتم شهریه ماهه قبلمو بدم با استادم صحبت کردم انقد ناراحت شد برام گفت تو قد و هیکلت خوبه شماره مامانتو بده باهاش صحبت کنم  

گفتم نه گفت پس خودت باهاش حرف بزن بیا حیفه نیایی گفت حتی اگه مشکل شهری هست نمیخواد بدی همینجور بیا 

خودمم خیلی باهاش حرف زدم راضی نشد مشکلشم شهریه نیست میگه زبون درازی 

این زن اینده منو به بازی گرفتههههههههه کاش بمیرم از دستش راحت شم حالم بده

‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته عزیزم خیلی ناراحت شدم

۱۷ 

من همون اولم خواستم برم رشته تربیت بدنی یا موسیقی بزور اوردم رشته تجربی که هیچ علاقه بهش ندارم قصدشم این نیست برم رشتهای درمانی میخواد بفرستم برم نظامی شم 

بهش میگم انقد تو زندگیم دخالت نکن منم ادمم

‌‌

حالا یه چیزی گفته واقعی که نگفته

چرا واقعی گفته 

الانم باهاش صحبت کردم نمیزاره 

بزور میخواد بفرستم برم کلاس زبان بهم گفت امروز ساعت چند مبری زبان گفتم نمیرم یهو داد زد گفت وقتی میگم والیبال نباید بری نباید بری و بازم دعوامون شد

‌‌

خیلی باهاش صحبت کردم الانم باهاش صحبت کردم ولی همش دعوامون میشه سر این موضوع ۱۷۰

نه میگم استادت گفت میهواد حرف بزنه باهاش بزار بزنه 

کلاس زبانم خوبه برو بنظرم ولی تصمیمات خودتو داشته باش

همین.
نه میگم استادت گفت میهواد حرف بزنه باهاش بزار بزنه کلاس زبانم خوبه برو بنظرم ولی تصمیمات خودتو داشته ...

اگه زنگ میزد مامانم فکر میکرد من بهش گفتم 

بعدشم واقعا ارزششو نداره استادم با مامانم همکلام شه

‌‌

اگه زنگ میزد مامانم فکر میکرد من بهش گفتم بعدشم واقعا ارزششو نداره استادم با مامانم همکلام شه

حس میکنم اگه مامانت و استادت هملکام شن مامانت خیلی تند بره😅

میخواد باهات لج کنه و حرصتو دربیاره که میگه اجازه نداری بری

همین.