2777
2789

مثلا چند نمونه دبدم اقا گوشی خراب دستشه برای زنش ایفون خریده 

یا ماشین خودش معمولی برای زنش ماشین خریده یا طلا 

یا درست کردن دندون زنش و کامپوزیت 

ولی شوهر من ماشین خودش مدل بالا و خارجی هست می تونست برای من هم ماشین بخره حتی برادرش گفته بود یکم مدل پایین بردار زنت هم بخره گفته بود نه 

یا گوشی خودش ایفون نو اکبند خرید از دبی برای من نه با هزار دعوا یه گوشی دست دو خرید که خرابه 

یا طلا حتی حلقه هم ندارم 

رفت دندون ها سالمشو کشید ایمپلنت کرد ولی دندون من خرابه

نه به همسر شما نه به همسر اونایی که برا خانوم شون بهترشو میخوان. 

حد وسط خوبه. 

زن و. مرد تو یه سطح باشن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما پس اعتراض نمیکنی ؟! نزار اینجور باهات رفتار بشه ، جلوش وایسا از حق خودت دفاع کن

اعتراض کردم گفته نودم زحمت می کشم پدرم درمیاد می خرم تو هم کار کن بخر که من م دو ماهه سرکار میرم

اعتراض کردم گفته نودم زحمت می کشم پدرم درمیاد می خرم تو هم کار کن بخر که من م دو ماهه سرکار میرم

وا خاک تو سرش البته ببخشیدا ولی عصبانی شدم 

یعنی چی برو کار کن اگه میخواستی کار کنی چرا ازدواج میکردی 

این حرف از زبان مردم بی غیرت میاد ، خدا کمک ات کنه عزیزم

نه اصلا تراشیدم ولی راحت پرداخت نکرد دیگه دارم کار می کنم یه شارژر چیه نداد که مال منه

ببین ی کانال تو ایتا هست برا ی خانومه که خیلی چیزا آموزش میده ب هر کی معرفی کردم برام دعا کرده 

اسمش زیر یک سقف 

برو جدیدا دوره رایگان گذاشته بخون و عمل کن ایشالله درست میشه خدا بزرگه