2777
2789
عنوان

بچه ها من نخود تو دهنم خیس نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست

قبل اینکه بگی به این فک کن اون حرفو خودت میزدی دوس داشتی به بقیه گفته شه یا نه و اینکه ینفر به ما اعتماد میکنه یه حرفی میزنه با اینکار اعتمادش هم از بین میره .من خودم نمیگم ولی شده موضوع پشم ریزون بهم گفته یکی بعد خواستم به مامانم مثلا بگم سریع یه حرف دیگه ای زدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا منم مث توم خواهر همش به خودم میگم از این ببعد خودمو تغییر میدم دیگه چیزی نمیگم ولی همین که دهن ...

وای عاشقتم خداروشکر همدرد دارم دقیقا منم هی میگم‌نمیگم هی میبینم نیمشه😂😂❤️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
والا من نخود شنیدم

جدی؟؟؟؟من آلو😁😁😁😁حالا بیخیال.یه کم رو خودت کار کن...بابا مردم رو رازداری آدما حساب میکنن،درد دل کنن سبک شن نه اینکه شنونده خودشو سبک کنه بره به بقیه بگه😁😁

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

این اخلاق وجود داره تا وقتی یکی از اعتمادت سواستفاده کنه، ازونروز دیگه حواست هست

اره راس میگییی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اینو یادت نره که ممکنه یه حرفی بزنه بعدش شر بشه

هییی حتی  شر هم شده ادم‌نشدم

ببین به خدا بگو ،فک میکنی به یکی گفتی آروم میشی منم یه باگ بدتر از این دارم ، با هر دختری دوست میشم ...

واییی تو‌دیگ باگت خطرناکه😂

قبل اینکه بگی به این فک کن اون حرفو خودت میزدی دوس داشتی به بقیه گفته شه یا نه و اینکه ینفر به ما اع ...

درسته واقعا....

من نمیتونم اصلننن جلو‌خودمو بگیرم متاشفانه

جدی؟؟؟؟من آلو😁😁😁😁حالا بیخیال.یه کم رو خودت کار کن...بابا مردم رو رازداری آدما حساب میکنن،درد دل ...

😂😂😂😂وای شنونده خودشو سبک کنه رو خوب اومدی 

منم بچه بودم ایطور بودم و اسمم دیگه بد در رفته با اینکه الان خوب شدم بجاش یه دوست اینطوری دارم

الهی عزیزم😂💔

واییی تو‌دیگ باگت خطرناکه😂

بخدا وحشتناکه 

زود وابسته میشم ،سریع میگم بیا خواهر باشیم (خواهر ندارم)،خیلی نمیگذره باهم دعوامون که میشه سریع مامان بابام میگن چی شد این خواهرتم که دعوا کرد باهات باز 😐

یکی از بدترین صفات...مگه می شه دست خودت نباشهجلو آینه توو تنهایی به خودت بگو

اره خیلی صفت بدیه اه😕💔