2777
2789
عنوان

چطور همه به آترینا حسودیشون شده

599 بازدید | 33 پست

بیشتر از ۱ میلیارد خرج کرده؟

الان خیلیا بچه هاشون رو میفرستن شهریه پرداز بخونه خیلی بیشتر از اینا خرجشون میکنن:^

خیلیا سر اندر پای دخترشون طلا بستن ، زیر پای پسرشون هم ماشین انداختن ،دیگه همین پولو نمیتونستن خرج درسش کنن

منکر نیستم باید یک شرایط متوسطی باشه برای قبولی در رشته دلخواه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدری که همه به اترینا فکر میکنن خودش فکر نمیکنه

ول کنید دیگه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

حسادت نداره یه الحمدلله بگیم به کسایی که پیشرفت داشتن ان شاالله خدای بزرگ راه پیشرفت برای همه ی جونهای عزیز وطنم باز کنه  

هرکسی یه نردبان جلو خودش برا پیشرفت اگر نردبان کسی رو هم برداریم وومانع پیشرفت کسی باشیم تو رشد ما تاثیری نداره 

دلهاتون بزرگ کنید شما همه خدای بزرگی دارید که نعمت هاش بی انتهاست

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

اخه جای حسودی نداره بچه ها انگار نازه فهمیدن عدالت اموزشی وجود نداره 

۹۸ درصد رتبه های برتر از مدارس سمپاد و نمونه و غیذ انتفاعی هستن 

تازه یه امارم اومده که رتبه های زیر ۳۰۰۰ همشونن تو دهک ۷-۱۰ جامعه ان یعنی عملا پول نداشته باشی همه رویاهات کشکه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این روزها همه درمورد آترینا تاپیک میزنن شما چطور ؟😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اخه جای حسودی نداره بچه ها انگار نازه فهمیدن عدالت اموزشی وجود نداره ۹۸ درصد رتبه های برتر از مدارس ...

خیلی طبیعیه که اکثر بچه ها از سمپاد و نمونه باشن 

همین کشورهای اطراف هم مدرسه های خاص دارن .

سمپاد و نمونه از خیلی از مدارس هزینه کمتری دارن این چه ربطی به عدالت آموزشی داره ؟

چون حسودن چشم ندارن موفقیت کسیو ببینن یادتون نیست دوسال پیش نفر اول فرناز حسن زاده شد؟ یکسریا میگفتن تقلب کرده اونه پولدار نبود باز یک بهانه پیدا کردن 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

هوش و استعداد + پایه قوی....این دو  اصل ماجراست ...

پولی که در این راستا خرج میشه هم برای یکی که هوشش کم هست باید زیادتر باشه ‌..

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍