2777
2789

من ناخودآگاه توی ذهنم بقیه رو نفرین میکنم ولی بخدا دست خودم نیست اصلا یهو میاد توی ذهنم ولی بعدش براش دعای خیر میکنم ولی این صداها خیلی اذیتم میکنن اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو مدام رد میشه و امروز فهمیدم یکی از فامیلامون فوت شده میگم نکنه بخاطر این کار من باشه 

بخدا رفتم مشهد براش. دعا کردم چندبار توی دلم براش دعا کردم اما حس بدی دارم 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس فکری  داری  درقبالش گناهی متوجهت نیست  فقط نباید بهش اهمیت بدی و خودتو سرزنش کنی 

ب مرور زمان با بی اهمیتی بهش از دستش خلاص میشی

اگر بهش پروبال بدی و خودتو سرزنش کنی تا ابد درگیرشی

این یکم نمیشه که خیلیه

نه ببینید اون آدم هیچ بدی به من نکرده اصلا که بخوام نفرینش کنم من کلا این چیزا میاد توی ذهنم 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

وسواس فکری داری درقبالش گناهی متوجهت نیست فقط نباید بهش اهمیت بدی و خودتو سرزنش کنی ب مرور زمان ب ...

خب یعنی الان تقصیر من نبوده خیلی حالم بده

بیشتر از یکم احتمالاتکنیکهایی باید یاد بگیری عزیزم در ارتباط با خودت و دیگران که ایننقدر عذاب نکشی

الان چیکار کنم ؟

چندسالشه ؟سعی کن اینجوری نباشی

۱۵ آخه دست خودم نیست من که از قصد نفرین نمیکنم 

خب یعنی الان تقصیر من نبوده خیلی حالم بده

خیر  اصلا مقصر نیستی و گناه نمیکنی  این وسواسه و میگن وسواس مثل سگ هست هرچی فرار کنی دنبالت میاد  فقط ایستادگی درمقابل سگ (وسواس)میتونه نجاتت بده

بهش بی محلی کن و بگو چیزی ک دست خودم نیست مقصرش من نیستم  ب مرور توی ذهنت کمرنگ میشه تا ازبین بره

سرزنش بهیچ عنوان نکن   چون واقعا مقصر افکاری ک میاد توی سرت نیستی 

خیر اصلا مقصر نیستی و گناه نمیکنی این وسواسه و میگن وسواس مثل سگ هست هرچی فرار کنی دنبالت میاد فق ...

خیلی ممنون خیلی بهتر شدم خدا خیرتون بده 

خیلی ممنون خیلی بهتر شدم خدا خیرتون بده

خواهش میکنم   اصلا نگران نباش و با خودت تکرار کن  اینو:

من مقصرِ افکار مزاحمی ک توی سرم میاد نیستم و برای همه خیر میخوام     کلا ریلکس باش