2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم در جواب سوالم که پرسیدم قطعی نداره گفتب به هیچ عنوان....پس چی بگیرم برای خونه مون!!!!!!

شاتل

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

پورت خالی نداره منطقه مونفقط اینترنت مخابرات داریم

خب پس چاره نداری 

اگه مشکل مالی نداری از مخابرت ی مرسرعت بگیر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خب پس چاره نداری اگه مشکل مالی نداری از مخابرت ی مرسرعت بگیر

زنگ زدم مخابرات گفت همین فیبر نوری بهترینه

گفت vdsl تا ۳۰ هست سرعتش فیبر نوری تا ۱۰۰

خیلی مرکز مخابراتی مون به درد نخوره

زنگ زدم مخابرات گفت همین فیبر نوری بهترینهگفت vdsl تا ۳۰ هست سرعتش فیبر نوری تا ۱۰۰خیلی مرکز مخابرات ...

وی دی  اس ال خیلی پر سرعتا ولی گرونه 

مودم میحاد و انتن مسخصوص

وی دی اس ال خیلی پر سرعتا ولی گرونه مودم میحاد و انتن مسخصوص

آره هم vdsl هم فیبر نوری هردو مودم میخان حدود ۳ تومن 

فیبر نوری رو گفت ۲و نیم هزینه انتقال از دم در تا مودم خونمون میشه

نمیدونم چکار کنم واقعا

نت گوشی تو خونمون ضعیف هست

خودم و همسرم دانشجو هستیم همسرم درگیر پایان نامه دکترا

پسرمم پاییز بشه همش مدرسه تعطیله کلاس آنلاین میخاد

باید یه فکر اساسی برای نت خونه بکنیم

آره هم vdsl هم فیبر نوری هردو مودم میخان حدود ۳ تومن فیبر نوری رو گفت ۲و نیم هزینه انتقال از دم در ت ...

کدوم شهرین

انتقال فیبر نوری هزینه نداره

Vdsl چندین برابره سرعتش