2777
2789
عنوان

کسی تا حالا قرص خنده خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 101 پست
بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

برو تاپیک بزن😐

چیه همتون یاد گرفتین یه با اجازه میگین و تو تاپیک بقیه حرف مفت میزنین

زورت میاد یه تاپیک بزنی😒

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسنترا بنده میخورم باعث میشه بیخیال ، بی احساس نسبت به همه مسائل مخصوصا جنسی و عاطفی بشه پیشنهاد نمی ...

خودم بی خیال هستم راستش خیلی وقته که بابت هیچ چیزی ذوق نمیکنم فک کنم این قرص حالمو بد تر کنه

لطفا لایک نکنید  
خیلی نارس بدنیااومد والا کلا هم شیر ندم گرسنه نمیشه آره فقط تو خواب میخوره اما میگم که یکساعت طول می ...

توی خواب هم طول میکشه؟

عزیزم بهتره به دکتر ببری 

من خودم از ۶ماهگی سانستول میدادم بعد یک مدت راسیپ دادم 

خواهرم تازه زایمان کرده ۵ماهشه فک کنم شیر خشک دخترش رو عوض کرده اپتامیل پرونوترا میده و سانستول به تجویز دکتر 

اون یکی شیرخشک رو خیلی یواش میخورد دخترش اینو بهتر میخوره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شناسایی شدممجبورم

از مادر شوهر که گله نکردی یا فحشش ندادی که

این مشکل چیزی نیست که

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بمیرم برات😔💔 بله عزیزم هست قرص سرترالین ولی با تجویز روانشناس

خدا نکنه عزیزم 

انشالله همیشه سلامت باشید هم خودتون هم خانواده عزیزان♥️

آبجی ده سال کم چیزی نیست یه عمره 

آدمای دورم چه بلایی سرم آوردم که حتی بلد نیستم بخندم

حتی جلو آینه و توی خلوت هم تلاش میکنم بخندم ولی خندم نمیگیره 

هیچ ذوقی ندارم

داریم افکار خودکشی توی ذهنم پلی میشه

لطفا لایک نکنید  
خودم بی خیال هستم راستش خیلی وقته که بابت هیچ چیزی ذوق نمیکنم فک کنم این قرص حالمو بد تر کنه

کلا میبرت تو خلا و بی احساسی و بی عاطفگی جوریمه یکی جلوت جون بده برات مهم نیست 

توصیه نمیکنم برات وقتی خودتو ازینکه بی خیالی و نمیخندی ناراحتی 

برای کیسای خاصی مناسبه

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

برو تاپیک بزن😐چیه همتون یاد گرفتین یه با اجازه میگین و تو تاپیک بقیه حرف مفت میزنینزورت میاد یه تاپ ...

چه ایرادی داره 

من هر وقت تاپیک بزنم دو سه نفر بیشتر نمیان

آدم مجبور میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خدا نکنه عزیزم انشالله همیشه سلامت باشید هم خودتون هم خانواده عزیزان♥️آبجی ده سال کم چیزی نیست یه عم ...

انشالله که تاوانشو پس بدن

غصه نخور خدا بزرگه 

هر قرص و دارویی تو هر بدنی یه جور واکنش داره 

حتما برو پیش روانشناس تو الان سنی نداری که بخوای جوونیست با افسردگی پیش بره

من‌نگفتم بخندی گفتم‌ راهکاره واقعا خب خنده اوره

انجام دادم

حتی توی خلوت هم نمیتونم بخندم یهو تبدیل به گریه میشه گلم

دلم کیاست یه قرصی چیزی بود منو نجات میداد

لطفا لایک نکنید