2777
2789
عنوان

کسی تا حالا قرص خنده خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 101 پست
ببحشیدا ولی فک کنم باید گل بکشی واقعا انقدر میخندی نمبتونی نخندی دوستم‌افسسرده بود باباش زن گرفته بو ...

ببخشید ولی آنقدر حالم بده حتی بنظرم این که گفتید هم خنده دار نبود 

نمیدونم چرا من نمیتونم به هیچی بخندم :(

لطفا لایک نکنید  
هروقت گرسنه شد بده ‌گرسنه نیست من دختر خودم تو بیداری شیر نمیخواد ،توی خواب میخورد امتحانیمن وقتی می ...

خیلی نارس بدنیااومد 

والا کلا هم شیر ندم گرسنه نمیشه 

آره فقط تو خواب میخوره اما میگم که یکساعت طول میکشه اعصابم خورده دیگه

..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده ایسرترالین تجویز کنه عالی میشی

آسنترا بنده میخورم 

باعث میشه بیخیال ، بی احساس نسبت به همه مسائل مخصوصا جنسی و عاطفی بشه 

پیشنهاد نمیکنم به اسی 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

بمیرم برات😔💔 بله عزیزم هست قرص سرترالین ولی با تجویز روانشناس 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

گلم قرص خنده ای وجود ندارهقرص های روانپزشکا درحد اینه که یکم بیخیالت کنه برعکس کسل و سست میفتی یه گو ...

وجود داره من خوردم

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

با من دوست شو حتما شاد میشی😂🤥

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

ببخشید ولی آنقدر حالم بده حتی بنظرم این که گفتید هم خنده دار نبود نمیدونم چرا من نمیتونم به هیچی بخن ...

روانکاو رفتید؟

افسردگی شدید دارید اگه به اون بی حسی و پوچ بودن رسیدید و نمیتونید بخندید

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

ببخشید ولی آنقدر حالم بده حتی بنظرم این که گفتید هم خنده دار نبود نمیدونم چرا من نمیتونم به هیچی بخن ...

من‌نگفتم بخندی گفتم‌ راهکاره واقعا خب خنده اوره

در گنگ ترین حالت زندگیمم