2777
2789

عقد و نامزدیمون یکم طولانی شده خانوادش میگفتن تا پاییز عروسی بگیر قبول نمیکرد میگفت نه بهار سال دیگه 

دیروز دیدم یهویی گفت که میخام عروسی بگیرم تا قبل پاییز یهو تعجب کردم گفت تا اون موقع همه چی گدون تر میشه حالا که فکرشو میکنم حق با بقیست باید عروسی بگیرم 

چون یهویی شد ی جوریم استرس دارم 

از ی طرفم شوهرم میگه تو خونه میخام جشن بگیرم میخام باهاش حرف بزنم بریم تالار ولی میترسم قبول نکنه و عروسیم اونجور که میخام نشه 😢

دعا کنید راضی بشه بریم تالار و اونجور که میخام پیش بره😢💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توخونه ک خیلی سخته چجوری توخونه میشه عروسی گرفت انقد بزرگه یعنی خونشون ،همسایه ها ،پارکینگ برای مهمونا پذیرایی کردن رو کی میکنه ،خدایی سخته اصلا نمیشه 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
توخونه ک خیلی سخته چجوری توخونه میشه عروسی گرفت انقد بزرگه یعنی خونشون ،همسایه ها ،پارکینگ برای مهمو ...

اصلا جای رقص هم نداره کوچیکه واقعا حیاطشون نه میشه گل ارایی کرد نه هیچی 😢

اصلا جای رقص هم نداره کوچیکه واقعا حیاطشون نه میشه گل ارایی کرد نه هیچی 😢

خب بگو ما هیچی مهمونا اذیت میشن همسایه ها نمیزارن ،کدوم شهری ؟

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست