2777
2789
عنوان

من دختر ساده ایم یا چی❓

195 بازدید | 17 پست

نامزدم با اینکه ازدواجمون سنتی بوده، پدرش به مادرش خیانت کرده، شغل پر درآمدی داره، ساعت کاریش زیاد و نامشخصه یعنی ممکنه به راحتی زیر آبی بره و من فکر کنم کارش طول کشیده و متوجه نشم. برخلاف دخترای بیرون من چون حجاب دارم بیرون از خونه مثل اونا خوش اب و رنگ نیستم. 

اینکه با وجود همه این شرایط من نگران این موضوع که بهم ممکنه یه وقت خیانت کنه نیستم و خیلی خوش بینم در این مورد، طبیعیه؟ یا نشونه سادگیمه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب شناخت طرفت داره ببینم چجور آدمیه وگرنه واسه هرکس امکان خیانت هست

خب طبیعتا رفتارش اوکی بوده تا الان که با وجود اینا منو بدگمان نکرده . اما خب یه لحظه حس کردم من زیادی خوش بینم 

خب اگر میخواست بنظرم میرفت یه دختر خوش اب رنگ از بیرون میگرفت دیگه چرا امد خواستگاری شما... بعدم اشتباه پدرشو پای پسر نمیزارن. ولی شما هم بخودت برس چه اشکال داره.. حد متعادل نه افراط نه تفریط

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نمی‌دونم چرا ما بجای توجه به جنبه های مثبت باید بچسبیم به اتفاقات منفی . احتمالات مثبت رو هم در نظر بگیریم خوبه . 

ول کن خیانتو هزاران مرد خوب هستن که با شرایط ایده آل خیانت نمیکنن. 

اگه پدرش خیانت کرده احتمال نود درصد خیانت هیت بلاخره بچه ها نگاه پدرمادر میکنن و تو خانواده بزرگ میس ...

وقتی خودش رفتار و کار پدرشو اشتباه میدونه چی؟ 

فکر نکنم بشه همچین قضاوتی کرپ 

نمی‌دونم چرا ما بجای توجه به جنبه های مثبت باید بچسبیم به اتفاقات منفی . احتمالات مثبت رو هم در نظر ...

دقیقا تا الان ذهنیتم همیشه همین بوده، ولی اینجا ادم میبینه طرف اعتماد کامل داشته شوهرش خیانت کرده مو به تنش سیخ میشع

وقتی خودش رفتار و کار پدرشو اشتباه میدونه چی؟ فکر نکنم بشه همچین قضاوتی کرپ

وفتی تو خانواده ای بزرگ میشی خلق و خو و رفتار اونا رو میگیری،،، 

پدرمادر هر مدل باشن،،، بچه ها هم اون مدل میشن،،، 

پدری که هرزه و چشم چران باشه،،،،، پسراش که امام حسین نمیشن،،، بلاخره زیر دست اونا بزرگ شدن 

ترسی هم برای خیانت ندارن،،، چون خانواده شون این مدله و آبرو و اینا مد نظر نیست 

به هرخال هرجور خودت میدونی!! 

این همه میگن تو ازدواج  راجب خانواده تحقیق کنید بی دلیل نیست،،، 

بستگی به ذات ادما داره هیچ ربطی به شماهم نداره چه بی حجاب چه با حجاب رفتنی رفتنیه موندنی موندنی 

و اگه مرد بفهمه ازین ترس داری همه بلایی شرت میاره حتی خیانت 

به مرد همیشه بفهمون بود و نبودش فرقی نداره 

وفتی تو خانواده ای بزرگ میشی خلق و خو و رفتار اونا رو میگیری،،، پدرمادر هر مدل باشن،،، بچه ها هم اون ...

من کاری ندارم حرفت درسته یا نه،اما چقدر ذات بی رحمی داری که این همه وقت گذاشتی اینو بنویسی که ته دل یه نفر مثل منو خالی کنی. وقتی میدونی ازدواج کردیم و قطعا با حرف تو نمیاد جدا بشم فقط اذیت میشم. 

خواهرانه میگم دلتو مهربون تر و نرم تر کن