چندروز دیگه قراره یکی زنگ بزنه برای دخترم ۱۷سالشه. کمکم میکنید ؟.چی بگم که هم محترمانه باشه وهم فکر نکنن که عجله دارم یا از خدامه که بیان خونمون. چی بپرسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی که برای دختر زیر ۱۸ سال میاد خواستگاری قطعا بی مغز هست
اسمش کودک همسری هست چطور پسره اجازه میده حرف بزنه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
خودتون فکر میکنید ازدواج دختر 17ساله که تازه از مرحله مدرسه گذشته رو میخواین وارد مسئولیت زندگی زناشویی کنید درسته ؟!فکر نمیکنید این دختر تا بیست سالگی به بعد فرصت داره فرصت بلوغ عقلی داره که از روی هیجان و شوق لباس عروس ازدواج نکنه ...
دختر خاله خودمو تو شهرستان مون ۱۵ سالش بود شوهرش دادن از شدت عصبی بودن رد دادم
آخه نامردا اون دختر حق زندگی داره یعنی چی اخه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...
مگه من میخوام بزور شوهرش بدم؟چرا اینطوری حرف میزنید با آدم..اصلا شاید خودش دلش بخوادمن ازتون سوال پر ...
مثل اینکه منظور منو بد برداشت کردین😁در هر صورت اگر شما بیشتر ما میدونستید با عرض معذرت نمیگفتین اصلا شاید خودش دلش بخواد 🙂مسلما دخترا از بچگی آرزوی عروس شدن دارن خیلی درصد زیادشون یکی با عقلش تصمیم میگیره یکی با دلش