چندروز دیگه قراره یکی زنگ بزنه برای دخترم ۱۷سالشه. کمکم میکنید ؟.چی بگم که هم محترمانه باشه وهم فکر نکنن که عجله دارم یا از خدامه که بیان خونمون. چی بپرسم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینو بگومن دوتا دختر دارم ۳سال فاصله دارن یکی واقعا بچست وبنظرم بیست سالشم بشه بازم بچست.ولی این دخ ...
عزیزم چون جواب میخوای بهت میدم حالا که عاقله بذار یاد بگیره رو پای خودش وایسته و زندگیش بسازه نه این که عمرش برا شوهر و بچه تلف کنه از دخترت بپرس اگه راضی بود یه روز بگین بیان دیگه کار سختی نیس
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
ولی به نظر من شرایط هرکسی متفاوته، بعضی ها زودتر به بلوغ فکری میرسن چه دختر چه پسر. مثلا تک دختر با چند خواهری، فرزند اول با فرزند آخر شرایط فکری و بلوغ فکرشون فرق داره. اگر دخترت واقعا به بلوغ فکری رسیده، میتونه از عهده شوهر و خانواده شوهر بر بیاد اجازه بده بیان. شما مادری بهتر میفهمی. و حتما حتما مشاوره برن. خودتون حتما از یه مشاور کمک بگیرید شاید نکاتی بگن که به دردتون بخوره.من خودم تو کلاس کنکور یه همکلاسی داشتم که ۱۷ سالگی ازدواج کرد آنقدر عاقل بود که وقتی حرف میزد فکر میکردم یه بزرگتر داره باهام حرف میزنه.
در مورد شرایط هم حتما فقط از جنبه مالی مد نظرتون نباشه، شرایط فرهنگی ، اعتقادی، سلامت روان طرف، شرایط سنی، اینکه واقعا خانوادهش سالم و خوب باشن و .....
در هر صورت بچه های الان خیلی باهوش . بعضی ها واقعا از لحاظ جنسی نیاز دارن زود ازدواج کنن ولی خانواده باید خیلی ساپورتشون کنن از هر لحاظ اما بدون دخالت.
ما تو فامیل همه دخترامون توسن ۱۷ ،۱۸ ازدواج کردن الانم خوشبختن خدا وشکر.تقریبا از ۷سال بگیر تا۲۰ سال ...
مکان ورسومات متفاوت هر مریضی یه نسخه نمی پیچن احتمالا سمت شما دختر ۲۷ یا ۳۰دیگه خواهان نداره هرجور صلاح تون اما دختر ۱۷سخته براش سمت شما حتمی امادگی این سختی براشون عادی خوشبخت بشن
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
منم ازینا نپرسیدم که بگم بیان یا نهگفتم چی بگم به مادرش که نگه مامانه بلد نیست حرف بزنه.یجوری گارد گ ...
اینجا اکثرا کم سن و سال هستن. خیلیهاشون مجرد. به نظرم با یه فرد مورد اعتماد پخته مشورت کنید اگر نبود مشاور. من خودم تو شهرمون یه مشاور دارم اکثر از ایشون کمک میگیرم. اعصابتون خراب نکنید. انشالله گل دخترتون هم خوشبخت بشه.
گوشی رو بدع اینایی که کامنت گذاشتن علی الظاهر اینا مامانشن نه شما
دوست گلم همه خانما نظراتشون نسبت به موقعیت اجتماعی وفرهنگی محیط خودشون گفتن انگار دختر خودشون گفتن سنش کمه کودک همسری ولی فکر کنم سمت اسی دختر از نوجوانی براش خاستگاری میرن وتو اقوام همه دختر ۱۵تا۲۰سال انتخاب میکنن واینجوری تو فرهنگشون وبقول خودش خیلیا سالها خوشبختن از ازدواج تو سن کم
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)