2777
2789
عنوان

مرغ و گوشت ندارم

369 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من شوهرم درآمد نسبتا بالایی داره داعمم میگ هرچی میخای بگو بگیرم 🥲واقعا هم چیزی کم نمیزاره اما 1 هفت‌س گفتمش گوشت و مرغ نداریم گفت چشم ظهرش ک اومد ی عالم خوراکی برام گرفته بود ک میشد بگی پول حداقل ی کیلو گوشت بود رومم نشد بگم پس کو گوشت و مرغ ب نظرتون باز بهش بگم؟ 😔😑روم نمیشه اصلا ی چیزیو دوبار بگم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اینه که روت نمیشهروت بشه خب

با اینک میدونم داره همش میگم نکنه شرمندش کنم پیش خودم میگم چرا بجای این خرجای الکی گوشت نمیگیره بخدا 2 تا انرژی زا خریده 220 تومن آخه واجبم نیست 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

عزیزم خودت بخر مردا فراموشکارن

3 ماهه تازه عروسی کردم هنوز تنها نرفتم بیرون 😔نمیتونم 

حالا یه چند روزی غذاهای دیگه درست کن خودش میگیره

باورت میشه اگ نون و ماست جلوش بزارم حتی نمیگه غذا درست کن مگ اینک خودم درست کنم زیاد براش مهم نیست 

بگو بهش بخدا مردها یادشون می‌ره منم اوایل زندگی مشترکم روم نمیشد یه چیزی رو دوباره بگم اما دیدم نمیشه شوهرم یادش می‌ره دیگه خواسته هامو گفتم بهش

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
فک کنم تازه ازدواج کردید

آره 3 ماهه

وااااا یعنی چی روم نمیشه مگه زندگی همش چقدر و چیه که بخوای روت نشه راحت باش تو باید حرف بزنی اونی که تو ذهن و دلته بیان کنی حالا کسی میخواد خوشحال شه یا ناراحت به تو مربوط نیس زندگی کن سخت نگیییر

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل