2777
2789

ساعت ۱۲ مهمان دارم 

میتونم برسونم؟؟

تاحالا درست نکردم بگین درسته؟

برای دو لیوان چقد روغن بریزم؟؟

۲ لیوان اردو تفت میدم بعد روغن میریزم

بعد‌۲ لیوان شهد( شکر و اب و گلاب و زعفران)؟

زعفرانو چیکار کنم خوب رنگشدربیاد؟؟

ببین 2 ل شکر با 2 ل آب با 1 ل گلاب و پودر هل و زعفران بذار قل بزنه خاموش کن از دما بیفته 

2 ل آرد تفت بده بعد 1 ل روغن و کرع بریز سرخ شد شهد رو اضافه کن هم بزن تا شهد جذب بشه اولش مثل آبگوشت میشه نترس بعد جمع میشه وقتی وسط تابه جمع شد خاموش کن 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلوازعفرانی باشیر رو سرچ کن هم خوشمزه تره هم اسون تر فقط اردو جوری تفت بدی که هم خامیش بره هم تیره نشه چون باید زرد خوشرنگ باشه روغنم من همیشه چشمی  میریزم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ببین 2 ل شکر با 2 ل آب با 1 ل گلاب و پودر هل و زعفران بذار قل بزنه خاموش کن از دما بیفته 2 ل آرد تفت ...

اها ممنون عزیزم

بعد چیکارکنم زعفرانم خوب رنگش دراد؟

گلاب هم کامل ۱ لیوان؟

اها ممنون عزیزمبعد چیکارکنم زعفرانم خوب رنگش دراد؟گلاب هم کامل ۱ لیوان؟

اره ا ل بشه 

زعفرون رو بذار با یخ رنگ بده 

اگر پودر زعفران آماده ها رو داری همینجوری یه ق چ بریز من اونا رو میزنم زعفران اصل نمیزنم 

راستی آردت رو الک کن قبل از تفت و بعد از تفت 

با هم دوبار بشه بهتره 

رنگ آرد نخودچی شد دیگه الک کن بعد روغن بزن سرخ کن