2777
2789
اره حفظ ظاهر مهمه😂 ولی کلن دختر خوب و کم توقع بودن ضرره دیدیم واقعا پر توقع ام آدم به خودش ضرر میزن ...

خیلی کم دیدم کسی بتونه با گفتن، چیزی به نامش بشه.

بشه هم یه حالتی توشه. 

همسرم نصف خونه رو ب نام من زده( بخاطر اینکه وام بیشتری بتونه بگیره) در ذهن خودم خدایی نکرده اگر روزی قرار به تفکیک بشه ، بهش میدم .

اره خب اینه راز موفقیتش کلا هر چی هم بهش ارث رسیده میگه برای زندگیم ث هردومون هست بابامم میگه نه اصل ...

یه تاپیک بزن تجربیات و سیاست های مادر آموزش بده 😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواجه یا معامله

خب نمیشه همش احساسی نگا کرد 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

ببین حتی اینجا که همسرت هم نیست توی ذهنت این هست که همسرت میتونه پس بگیره. یعنی برات مهمه. مگه مسابق ...

دقیقا  دوستی  داشتم  که  همیشه ی خدا  ذهنش پیگیر اینجور مسائل بود 

و خیلی   اصصرار ب همسرش  که چیزی ب  نامش کنه   از بس   واضح بود  شوهرشم  متوجه میشد و بارها دعواشون شد   و شک بر انگیز بود   و همسرشم  نکرد چون   دلیل اون همه  اصرار رو  میگفت نمیفهمم..

والله اصلا بهش فکر نمی کردم 

همون اولین خونه ای که خریدیم رو قرار بود سه دونگ سه دونگ باشه چون مامان من امتیاز وام مسکنش رو داده بود به من قانون بانک بود که سه دونگش حداقل باید به نام من باشه رفتیم قولنامه بنویسیم شناسنامه خودشو کرد تو جیبش ، شناسنامه منو فقط داد 😊

دیگه خونه رو هم که عوض کردیم گفت من که وقت نمی کنم برم دنبال کارای اداری خودت برو ، همه چیزم به نام خودته ، این یکی هم به نام تو باشه من راضی ترم 

ماشینم چون از مامانم خریدیم و بهمون با شرایط خیلی خاص و کلی تخفیف داد گفت مامانت برای تو این کار رو کرده پس به نام تو باشه ، اونم باز وقتی عوض کردیم گفت باز به نام خودت بگیریم چون اگر چیزی بشه من حوصله ندارم برم دنبال کارای اداری تو بهتر می تونی پیگیر باشی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اسی یه بار برا دریافت وام رفته بودیم محضر یه مرد هفتاد ساله اومده بود خونه هفتاد متریش رو به نام خان ...

چقد عجیب 😐😐😐😐 این بعد این همه سال نشناخته یا شکاکه

دقیقا....شوهرمن زده ب اسمم خونه رو...الانم ماشین طرح مادران ب اسمم داره میخره ...چند نفرم از من ف ...

من هنوز عقدم شوهرم خونه ندارع

چ رفتاری کنم انشالا اگر خرید بزنه به نامم

ببین حتی اینجا که همسرت هم نیست توی ذهنت این هست که همسرت میتونه پس بگیره. یعنی برات مهمه. مگه مسابق ...

اره که مهمه مخصوصا اگر نخوام برم سرکار خونه دار بشم 

بلخره زندگیه بالا پایین داره اتفاقات عجیب میوفته آدم عاقل جوانب در نظر میگیره احساسی عمل نمیکنه 

اره عاشق شوهرم باشم ولی اولش به خودم فک میکنم 

من نصف پول زمین رو دادم. شوهرم کلشو زد بنامم. منم گفتم بزن! 😅

من جای شما بودم بجای اینکه پول خودم بدم همسرم بخره خودمم میرفتم محضر اندازه پولم به نام خودم می‌کردم الان مال شما هبه ست حتی اون سهمی ک با پول خودت خریدی ولی ضرر نکردی عوضش کلش برا تو شد 😂😂

خخخخخ هر کی ندونه فک میکنه پول پرستما

من جای شما بودم بجای اینکه پول خودم بدم همسرم بخره خودمم میرفتم محضر اندازه پولم به نام خودم می‌کردم ...

از حساب من به نام فروشنده کل پول تحت عنوان یه چک رمز دار منتقل شده. هبه نیست اصلا

دقیقا دوستی داشتم که همیشه ی خدا ذهنش پیگیر اینجور مسائل بود و خیلی اصصرار ب همسرش که چیزی ب ...

چقد بی سیاست بوده رفیقت😂😂😂

والله اصلا بهش فکر نمی کردم همون اولین خونه ای که خریدیم رو قرار بود سه دونگ سه دونگ باشه چون مامان ...

اها بنظرم دلیلش می‌تونه این باشه ک همسرت ترس از دست دادنت و نداره 

دوست داشتن و اعتماد داشتنم هست