2777
2789
حرفات درستهولی اون داره میگه فکر کن اون بیاد بهت اصرار کنه ارثت رو بهش بدی هرچند زنا همین طلاشونو را ...

اره مستقیم ک نمیشه گفت 

اصن زن زرنگ باشه اموال و طلاهای خودشو نگه داره بسه بقیه پیشکش 😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

به چشم اینکه کی ضرر میکنه کی نمیکنه نگاه نکن. منم اوایل اینجوری بودم. ولی نه زیاد. الانم نمیگم شاید ...

ن من فقط میگم زن باید از خودش محافظت کنه وگرنه آدم همش بخواد ب این چیزا فک کنه ن عشقی میمونه ن آرامشی 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کردی تو زندگیت از تجربیات استفاده کنیم

من همیشه با همسرم روراست بودم 

خودشم میدونه انقدر دوسش دارم که جونمم میدم 

کاملا میدونه علاقم بهش چجوریه 

من برای رسیدن به همسرم خیلی مقاومت کردم ، مامانم مخالف بود 

‌بعدم خواهر من سال ۸۵ ازدواج کرده بود ۵۰۰ سکه مهرش بود ولی من سال ۹۰ گفتم ۱۴ تا چون بابام کلا اختیار انتخاب رو به خودمون می داد

یا اوایل ازدواج گفتم عروسی نگیریم جاش با پولامون خونه بخریم

اما خب تو مالی هم بعدها ، همیشه همراهی کردم ، اوایل قسط و اینا داشتیم قناعت می کردم ، خرید زیاد نمی کردم ، مثلا پول برای لباس نمی دادم و خودم می دوختم برای خودم یا خیلی هزینه های دیگه رو مراعات می کردم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
من همیشه با همسرم روراست بودم خودشم میدونه انقدر دوسش دارم که جونمم میدم کاملا میدونه علاقم بهش چجور ...

عریزم مرد تو همسر خوبی بوده کارایی ک کردی یادش نرفته 

خیلی از مردا این همه خوبی کنی پرو می‌شن فک می‌کنن خودشون خوبن 

عریزم مرد تو همسر خوبی بوده کارایی ک کردی یادش نرفته خیلی از مردا این همه خوبی کنی پرو می‌شن فک می‌ک ...

نظر لطفته عزیزم 

همسر من مرد خوبیه و ریشه های اعتقادی و مذهبی داره کلا اینجوریه که خدا رو خوش بیاد😊

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اره اصن زنی ک همه چیزو احساسی میبینه ضرر می‌کنه آسیب میبینه فقط بحث مالی نیس

🤝 مثل اونی که نوشته ازدواجه یا معامله 

من دخترخالم موقع ازدواج سر ماهیانه صحبت کرد و موافقت کردن تا الان هم شوهرش زیاد براش طلا میخره بنظرم چون عادتش داده 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

حق تنصیف بگیر خونه ام بزنه به نامت هبه محسوب میشه می‌تونه پس بگیرهحقوق زنان بخون زرنگ باش سیاست یاد ...

از الان باهاش جنگ ندارم که 

تازه عقد کردم بیام بگم حق تنصیف بده ممکنه بد فکر کنه 

البته اون خودش گفته بخرم میزنم به نامت

بعدم وقتی شش بنام کنه سند بخوره چجور هبه میشه 

از الان باهاش جنگ ندارم که تازه عقد کردم بیام بگم حق تنصیف بده ممکنه بد فکر کنه البته اون خودش گفته ...

ببین خیلیا حق نتصیف اول می‌گیرن شروط ضمن عقد بود فک کنم 

ربطی به جنگ نداره ها ما مهربونیم خیلی 😂