2777
2789
من هنوز عقدم شوهرم خونه ندارعچ رفتاری کنم انشالا اگر خرید بزنه به نامم

عزیزم اولا   آدما با هم متفاوتن ..

دوما   گذر زمان و شناختی که  پیدا میکنه همسرت ،  منو همسرم یکدل بودیم   قانع بودم  حمایتش کردم توی زندگی ، سختی هامونو نزاشتم کسی بفهمه ، احترامشو نگه داشتم ... و هیچوقت  برام مهم نبوده همیشه گفتم و میگم تنت  سالم باشه فقط همین ...

در کل من زندگی واقعی خودمو دارم

همسرم خودش توی املاکی تصمیم گرفت که کامل زد ب اسمم سند دار نیست خونه، قولنانه ای  ب ارزش ۲میلیاردو خورده ای ..

خب ادم خودش رو بذاره جای اون اقا ببینه اکر مرد این رفتارو داشته باشه چه حسی پیدا میکنه!

عزیزم خود خدا به مرد قدرت بیشتری داده گفته وظیفه تامین مالی با مرده 

من راجب اون زنی میگم ک سال ها خونه دار بوده ولی مرده بیرون پیشرفت داشته چ از لحاظ اقتصادی چ اجتماعی زنه هیچ پیشرفتی نداشته بعد هیچی ام دستشو نگیره ؟؟؟ خوبه والا 😀

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جای شما بودم بجای اینکه پول خودم بدم همسرم بخره خودمم میرفتم محضر اندازه پولم به نام خودم می‌کردم ...

نه همه تو ذهنشون هست 

مگه میشه کسی به این فکر نکنه که اگه بعد بیست سال زندگی شوهرش خیانت کرد یا باید بدون هیچی جدا بشه یا با همون هیچی ادامه بده با مردای الان که دوزار میخوان بدن جونشون درمیاد انگار

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

من هنوز عقدم شوهرم خونه ندارعچ رفتاری کنم انشالا اگر خرید بزنه به نامم

حق تنصیف بگیر 

خونه ام بزنه به نامت هبه محسوب میشه می‌تونه پس بگیره

حقوق زنان بخون زرنگ باش سیاست یاد بگیر 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

فکرت رو‌عوض کن و اگر نمیتونی، حداقل در رفتارت مشخص نباشهفک کنم سنت هم کمه.

مثلا فکرم چی باشه درسته بگو بدونم 

تو رفتارم ک معلومه ضایع بازی در نمیارم 

از حساب من به نام فروشنده کل پول تحت عنوان یه چک رمز دار منتقل شده. هبه نیست اصلا

اهاااا 

آخه من مورد اینجوری دیده بودم 

اها بنظرم دلیلش می‌تونه این باشه ک همسرت ترس از دست دادنت و نداره دوست داشتن و اعتماد داشتنم هست

یکیش اینه ولی یه بار که دوستامون خونمون بودن خانومه یکیشون برگشت گفت من نمی دونم راز موفقیت خانومت چیه که همه چی تو زندگی برای اونه 

همسرم جواب داد گفت نمی خوام اگر برام اتفاقی افتاد دچار مشکل بشه و وقتی خودشم پا به پای من برای همه چیز زحمت کشیده مجبور بشه دارایی ها رو با خانوادم تقسیم کنه

حالا واقعا نمی دونم ذهنیتش بیشتر کدوم سمته

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عزیزم خود خدا به مرد قدرت بیشتری داده گفته وظیفه تامین مالی با مرده من راجب اون زنی میگم ک سال ها خو ...

اخه دستشو بگیره که چی بشه

بعدم به مرد هم بستگی داره. گاهی نخواد بنام بزنه نمیزنه‌ .ولی ذره ای حس کنه زن بفکر اینه که اموال رو بگیره ، نمیزنه. البته اگر مرد با سیاستی باشه. بعضی اقایون ساده ن

عزیزم اولا آدما با هم متفاوتن ..دوما گذر زمان و شناختی که پیدا میکنه همسرت ، منو همسرم یکدل بو ...

قانع ینی کم توقع بودی؟ 

نه همه تو ذهنشون هست مگه میشه کسی به این فکر نکنه که اگه بعد بیست سال زندگی شوهرش خیانت کرد یا باید ...

اره اصن زنی ک همه چیزو احساسی میبینه ضرر می‌کنه آسیب میبینه فقط بحث مالی نیس

عزیزم خود خدا به مرد قدرت بیشتری داده گفته وظیفه تامین مالی با مرده من راجب اون زنی میگم ک سال ها خو ...

حرفات درسته

ولی اون داره میگه فکر کن اون بیاد بهت اصرار کنه ارثت رو بهش بدی هرچند زنا همین طلاشونو راحت میدن🤣

میگه با سیاست جواب میده 

همین که نوشتی حق زنه ولی اگه بگی نمیده

منم اینو فهمیدم 

باید یه زنانگی داشته باشی بعد مثلا اون جمله رو با ترس بگی که حس حمایتش برانگیخته بشه 

همون که دخترداییم اینطوری شد رو میگم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یکیش اینه ولی یه بار که دوستامون خونمون بودن خانومه یکیشون برگشت گفت من نمی دونم راز موفقیت خانومت چ ...

چیکار کردی تو زندگیت از تجربیات استفاده کنیم  

اخه دستشو بگیره که چی بشهبعدم به مرد هم بستگی داره. گاهی نخواد بنام بزنه نمیزنه‌ .ولی ذره ای حس کنه ...

دستشو بگیره پس فردا خدای نکرده اتفاقی افتاد یه دیوار داشته باشه تیکه کنه یه سقف بالا سر داشته باشه کمتر حسرت بخوره کمتر آسیب ببینه 

زن ببینه مردش حمایت گر نیس زرنگه میره کار میکنه اصن زن زرنگ استقلال داره 

مثلا فکرم چی باشه درسته بگو بدونم تو رفتارم ک معلومه ضایع بازی در نمیارم

به چشم اینکه کی ضرر میکنه کی نمیکنه نگاه نکن. منم اوایل اینجوری بودم. ولی نه زیاد. الانم نمیگم شاید اگر پاش بیفته برا منم مهم باشع. ولی تو دل خودت بگو بیخیال بابا. مال دنیاست. میدونم بالاخره کمی مهمه ها. ولی خدا نکنه روزی برسه ادم بخواد تفکیک کنه‌ .