2777
2789
ینی اون زنا سیاست خاصی بکار نمی‌برن؟ خب نمیشه کم توقع بود که

نه مرد ذاتش خراب نیست و قدر دانه خانم کار خاصی نمیکنه شاید خیلی از خانما مهربونتر و باسیاست تر از اون خانم باشن ولی همسراشون چیزی به نامشون نمیکنن چون همسراشون حس میکنن خانم میخواد ازش دزدی کنه 

نباید برات مهم باشه. و خالصانه جلو بیای.یعنی همسر این حس رو نکنه که چشم و دل زن دنبال اموال هست.

دقیقا....

شوهرمن   زده ب اسمم خونه رو...

الانم ماشین طرح مادران ب اسمم داره میخره ...

چند نفرم از من  فامیلا سوال کردن...

جواب من ب شخثه این بود که   برام مهم نبوده اصلا ، واقعا  الانم میگم  خیلی فرقی نمیکنه از همسرم تشکرم کردم ولی واقعا چ فرقی داره ب اسم من یا همسرم..

جفتمون تلاش کردیم ولی همسرم لطف کرد ومحبتشو اینطور   نشونم داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کم توقع نیست هزینه میکنه.خریدش نباید دیر بشه پولش نباید دیر بشه اما میکه برام مال و اموال و به نا ...

خب رمز موفقیت مامانت همینه عزیزم زن نباید کم توقع باشه پرتوقع ک عاصی کنه ام نباشه 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

دقیقا....شوهرمن زده ب اسمم خونه رو...الانم ماشین طرح مادران ب اسمم داره میخره ...چند نفرم از من ف ...

خب واقعا از ته دل برات مهم نبوده یا اینطوری میگفتی ؟ 

خب واقعا هم فرقی نداره چون اون هبه محسوب میشه می‌تونه پس بگیره خوبه آدم طلا بگیره 😄😄😄

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

واقعا چه فرقی میکنه به اسم کی باشه

واقعا هم فرقی نداره چون هبه می‌شه می‌تونه پس بگیره 

دخترا طلا بگیرین😃😃😃🤣

خب رمز موفقیت مامانت همینه عزیزم زن نباید کم توقع باشه پرتوقع ک عاصی کنه ام نباشه

اره خب اینه راز موفقیتش 

کلا هر چی هم بهش ارث رسیده میگه برای زندگیم ث هردومون هست بابامم میگه نه اصلا مال خودته و بهش دست نمیزنه 

کلا بلده چی بگه مامانم

چرا نمیشه؟ حداقل در ظاهر شبیه کسی نشیم که در کمین نشسته. اونموقع از ژرف مرد و خانواده ش گارد گرفته م ...

اره حفظ ظاهر مهمه😂 ولی کلن دختر خوب و کم توقع بودن ضرره دیدیم واقعا 

پر توقع ام آدم به خودش ضرر میزنه 

با جیغ و داد

عمرن اگ بشه🤣

اسی یه بار برا دریافت وام رفته بودیم محضر یه مرد هفتاد ساله اومده بود خونه هفتاد متریش رو به نام خانمش کنه دایم به محضر داره گیگفت میشه قید کنی تا من زندم خونه رو نفروشه محضر دار گفت مگه از هم شناخت ندارید دخترش ۴۰ ساله بود باهاشون بود میگفت نه زنم خوبه میترسم خونه به نامش کنم عوض شه من رو بندازه بیرون بیچاره خیلی تردید داشت دخترش قانعش میکرد که همچین اتفاقی نمیفته

خب واقعا از ته دل برات مهم نبوده یا اینطوری میگفتی ؟ خب واقعا هم فرقی نداره چون اون هبه محسوب میشه م ...

ببین حتی اینجا که همسرت هم نیست توی ذهنت این هست که همسرت میتونه پس بگیره. یعنی برات مهمه. مگه مسابقه ست که هر کی اموال بیشتری ببره برنده ست. بله خوبه. ولی نه اینکه انقد در رفتار و فکر و گفتارمون مشخص باشه. 

خب واقعا از ته دل برات مهم نبوده یا اینطوری میگفتی ؟ خب واقعا هم فرقی نداره چون اون هبه محسوب میشه م ...

نه  واقعا  برام فرقی نداره 

البته بگم  شایدم   چون ارتباطمون  خداروشکر خوبه   ‌.. به همین دلیل  میگگم فرقی نمیکنه .

بله هبه محسوب میشه     ولی اگر روزی این خونه رو   عوض کنم   دیگه مشکلی  پیش بیادد  توی دادگاه  همسر نمیتونه  کادی کنه   چون  اون ملک دیگه نیستش... 

نه مرد ذاتش خراب نیست و قدر دانه خانم کار خاصی نمیکنه شاید خیلی از خانما مهربونتر و باسیاست تر از او ...

ینی میگی حس میکنن؟؟ بد شد که 😂

من به این نتیجه رسیدم فقط طلا بگیرین چون اموال می‌شه پس گرفت