2777
2789

به پیشنهاد مادرم ، برادرم سجاد ۳ بار با هدف ازدواج به دختری به نام سحر پیشنهاد معاشرت داد بار اول برادرم نخواستش بار دوم سوم دختره و خونوادش نخواستند خلاصه برادرم دیگه بی خیالش شد تا اینکه بعد ۲ سال برادرم با دختری ازدواج کرد که از قضا یکی از دوستان مژده از آب دراومد!

سحر هم جلوی مژده انقدر تابلوبازی درآورده که مژده مشکوک شد هی غمگین و بازجویی می‌گفت اون دختر و خونواده اش چقدر باهاتون معاشرت دارند منم میگفتم هیچی ! در حد سلام علیک دم در خونه .

تو عروسی برادرم خیلی خودشو برامون گرفته بود محل نمیداد!!! یک ماه بعد بابای دختره گفت دخترش قراره با پسری که تو دانشگاه باهاش آشنا شده و خیلییییییییی عاشق هم اند ازدواج کنه

پس فاز مغرور بودنش تو عروسی برادرم به این خاطر بود ولی 

بازم رفتار بد سحر برام قابل هضم نیست چونکه اون به برادرم جواب رد داده بود دلیلی نداشت فاز بی محلی و مغرور بگیره حتی وقتی بهش زل زده بودم تو چشمام نکاه کرد و به بقیه خونوادش نگاه کرد و به تمسخر و غش می‌خندی

د 

کاربری دست دو نفره

حق داره اتفاقا مکانیزم دفاعی هست 

انتظار داشتی چشماش هی پر اشک بشه و با حسرت داداشتو نگاه کنه؟ 🙄

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انتظار داره بی تفاوت باشه

نمیشه آخه به نظرم ادم عادی نمیتونه بی تفاوت باشه 

بلاخره یه اتفاقاتی افتاده باید یه واکنشی نشون میداده یا نه

البته با اون بخش تمسخر موافق نیستما

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

نمیشه آخه به نظرم ادم عادی نمیتونه بی تفاوت باشه بلاخره یه اتفاقاتی افتاده باید یه واکنشی نشون میداد ...

منم برام اتفاق افتاده انگار نه انگار کسی اومده 

کاربری دست دو نفره