2777
2789

مشکلم اینه 

کنکور دارم و پشتتت کنکوریم 

اما صب اصصصصلا نمیتونم بیدار شم با اینکه9 صب تایمر میزنه 

بخدا که ایندم داره تباه میشه 

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

شب ساعت چند می‌خوابی؟

۲ یا ۲ و نیم 

خیییلی دارم تلاش میکنم زودتر بخوابم نمیتونم واقعا خوابم نمیبره بدنم سر این ساعت چندساله تنظیم شده

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ یا ۲ و نیم خیییلی دارم تلاش میکنم زودتر بخوابم نمیتونم واقعا خوابم نمیبره بدنم سر این ساعت چندساله ...

چند روز زود بخوابی و زود بیدار شی عادت می‌کنی. من خودم مثل تو بودم ولی دیگه به خودم اومدم و یه سال بخاطر کنکور ساعت خوابم رو تغییر دادم. 

۲ یا ۲ و نیم خیییلی دارم تلاش میکنم زودتر بخوابم نمیتونم واقعا خوابم نمیبره بدنم سر این ساعت چندساله ...

چند هفته زود بخوابی اوکی میشی درسته سخته ولی شدنیه 

و گلم هدفت چیه؟

با سوابق نمیتونی انتخاب رشته کنی؟

بجای اینکه انقد با خودت بجنگی و خودتو اذیت کنی

صب بخواب تا غروب

غروب بیدار شو بشین بخون تا صبح فرداش

من این مدلی آزمون قبول شدم

بسته اینترنت هم نخر، روزی یه بسته یه ساعته بخر

اینستاتم ببند

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊