2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم موندم تا خالا ندیده بودم یه مرد جیغ بکشه😂وسط دعوا پشمام ریخت

حالا دعوا جدی بود یا شوخی شوخی دعوا شد

ماام ازاین کارا میکنیم 

من یا گازش میگیرم یا چنگ میزنم قاطی میکنه ول میکنه

حالا دعوا جدی بود یا شوخی شوخی دعوا شدماام ازاین کارا میکنیم من یا گازش میگیرم یا چنگ میزنم قاطی میک ...

منم همیشه از ناخنام استفاده میکنم چون زور ندارم ولی میتونم چندتا زخمو حداقل درست کنم دردش بگیره طرف کوتاه بیاد😂😂

چرا من خندم گرفت ببخشید 😂😂😂خو بش بگو زور الکی نزنه یکی بزنه دوتا میخوره افرین از پس خودت بر بیا

بش میکم منو زدی ماراحتم میگ منم ناراحتم نگاه کن همه جا خونیه من صورتم باد کرده نمیبینه بدن خونی خودش میبینه میک درد میکنه سوز میزنه 

منم همیشه از ناخنام استفاده میکنم چون زور ندارم ولی میتونم چندتا زخمو حداقل درست کنم دردش بگیره طرف ...

والا من حتی با پامم کوبوندم اونجاش از هیچزی دریغ نکردم اونم نامردی رو خوب تموم کرد مادر خراب