2777
2789

تو رو خدا سقط نکن گناه کبیره هست تاوان داره 

اون بچه هدیه خداست که بهتون بخشیده مطمئن باش خیر و برکت میاره براتون 

فقط به خدا اعتماد کن خودش کمکتون می‌کنه 

خدا خودش مشکلاتتون رو حل کنه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم نمیخوامش😭😭😭😭😭

عزیزم اگر قبولش کنی و نگه داری مطمئن باش خدا مهرش رو تو دلت میندازه 

اون بچه الان پناهی جز شما نداره 

پس به مصلحت خدا اعتماد کن خودش کمکت می‌کنه مطمئن باش 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

عزیزم اگر قبولش کنی و نگه داری مطمئن باش خدا مهرش رو تو دلت میندازه اون بچه الان پناهی جز شما نداره ...

من اطرافم دیدم ۲مورد با همین حرفهای اطرافیان به دنیا اوردن همون اطرافیان الان تو خونه و زندگی خودشونن

بعد به دنیا اوردن بچه ها هم زندگیشون بدتر زهر مار شد 

هم بچه ها شاهد کتک کاری و دعواها و فحشهای پدر و مادراشون شدنر بچه ها مشکل روحی و افسردگی  گرفتنر از بس شرایط خونه داغون بود نه آموزشی نه تفریحی شرایط بد خونه باعث افت تحصیلی شدیدشون شد

هم خود بچه بخاطر اعصاب پدر و مادر کتک میخورد

هم حسرت و عقده همه چیز به دلش موند

ٱخرم شد بچه طلاق و ویلون این خونه و اون خونه

به نظرتون سقط میشدن بهتر نبود؟

تازه یکیشون به علت استرس و دعوا و بحث در دوران بارداری مادر بچه  اوتیستیک هست و به جای وقت گذاشتن والدین و کار کردن و تایم گذاشتن ؛ هزینه کردن؛ درمان مرتب بدون وقفه؛ و ایجاد جو ٱروم و سالم برای بچه جو دعوا و کتک کاری که باعث بدتر شدن بچه شده

اون یکی بیش فعال دچار نقص توجه و تمرکز ۲سال از مدرسه عقبه زن و مرده دارن تو سر و کله خودشون میزنن جدا شن 

این بچه ها فنا شدن آینده خوبی هم نخواهند داشت یکیشون که اوتیستیک هست که کلا آینده ای ندارن به نظرتون اینجوری سقط میشدن بهتر نبود؟

﴿﴿برای کسی که ميفهمد، هيچ توضيحی لازم نيست و برای کسی که نمیفهمد، هر توضيحی اضافه ست آنان که ميفهمند عذاب ميکشند و آنان که نمیفهمند عذاب ميدهند﴾﴾ (( انسان احمق حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد پس سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است)).                                                                         نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌                     چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!