2777
2789
کوچیکم کردن عزت نفسمو ازم گرفتن من گفتم این دختر چون سختی کشیده شاید درکش بالا باشه و سازگاریش بیشتر ...

بابا چ کوچیکی چ اشکالی داره حالا رفتی خواستگاری نشده بذار تا صبح راجبت حرف بزنن تو زمینه کاری تلاش کن ایشالله ی زن خوب میگیری 

یکم قوی باش 

و اینکه بابت اونا حرص نخور وقتی خانواده اصالت نداشته باشه همین میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما دیگه ماشالله مردی و مستقل نباید انقدر ذهنت درگیر این درامای خاله زنکی باشه تو همه خانواده هااز این حرفا برای پسرا و دخترا هست.

اینجوری ازدواجم بکنی میخوای دغدغه اونا رو داشته باشی که نه به صلاح خودته نه اون دختری که با هزار امید وارزو میاد زن شما میشه

هر چی بوده تموم شده و رفته بگو مامانت دنبال یه دختر خانوم خوب باشن واست فامیلم وقتی ببینن شما سر زندگیت هستی دیگه به حرف بقیه اهمیتی نمیدن

چرا کوچیک شدی مگه خواستگاری کردن کوچیک شدنه، تو خواستگاری کردی اونا هم بنا به دلایلی رد کردن این حرفای خاله زنکی رو ول کن حرف باد هواست با چرت و پرت های خاله زنکها هیج کس ‌کوچیک نمیشه همه چشم دارن می بینن کی چطوره

اون خانواده رو فراموش کن حتی اگه زنگ زدن گفتن بیاین خواستگاری بازم قبول نکن

خدا دوستت داشته که این وصلت سر نگرفته، تلاش کن برای خودت سرمایه درست کن بعد با چشم باز با یه خانواده با اصل و نسب وصلت کن

دقیقا این اتفاق برای پسرعموم، افتاد، اونم مثل شما غصه خورد آی مردم میگن این پسره عیب داره، رفت از یه دختره که ۱۰۰ پله از خودش پایین تر بود و خانواده اش درب و داغون بودن ازدواج کرد الان مثل چی پشیمونه، با دو تا بچه نه راه پس داره نه راه پیش