2777
2789
عنوان

حس میکنم یکی شوهرمو پر میکنه همش

118 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شبتون بخیر چند مدته رفتار شوهرم عوض شده قبلا خیلی خوب بود یجوری خوب بود و احترام میزاشت بهم جلو خانوادش خواهر شوهر و کلا خانواده شوهرم حسودی میکردن و علنا میگفتن شوهرم شهرستانیه اومده شهری که من هستم زندگی میکنیم قبلا باباش خیلی کم زنگ میزد الان یه ماهه هرشب زنگ میزنه دو ساعت دقیق حرف میزنه یا مادرش که هفته ای یبار زنگ میزد حالشو بپرسه الان تا چشم باز نکردیم سر صبح ساعت ۹ زنگ میزنه گزارش روزانه میگیره و دوساعتم با اون حرف میزنه میره بیرون حرف میزنه ازش میپرسم چی میگفتین میگه هیچی چیز خاصی نبود هی بهم گیر میده تا حرف میزنم دعوا میشه میپره بهم یچیزی رو ازش بخوام ده بار باید بگم آخرشم دعوا تازه هفته دیگه خانوادش میان خونمون داره رفتارای بدتری هم میکنه میخواستم ببینم نرم افزاری سراغ دارین که رو گوشیش نصب کنم وقتی حرف میزنن و تموم میشه صداشون رو ظبط کنه و مستقیم بفرسته رو گوشیم ؟؟ تو رو خدا اگه میدونین بگین شاید بتونم جلوشو بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید تو خانواده مشکلی پیش اومده راجع به اون حرف میزنن

نه بابا همش حرفای خاله زنکی میزنن چندباری گوش کردم شام جی خوردی لباس چی پوشیدی زنت چی خریده ازین چرت و پرتا که من بدم میاد حرفای مهم ترش هم که جلوی من نمیگه

نرم افزار هست که صدارو ضبط کنه و بعدا بتونی گوش بدی ولی خودش بفرسته نه نبست قطعا نشستن زیر پاش یا دع ...

این گوشیش ازش جدا نمیشه نمیتونم بعدا گوش کنم کاش یجوری بود مستقیم می‌فرستاد برای خودم 

آخه میدونی قشنگ داره کارای مامان و باباش رو تقلید میکنه مشخصه چی میگن بهم مثلا باباش اصلا مهمونی و.. نمیره اینم اولا خوب بود الان میگه نه چرا باید بیام مگه بابام همه جا میره یا از هر ۱۰ تا یکیشو میام 

الهی عزیزم...

فقط میتونم بگم پیشش بد خانوادشو نگو که توهم برش میداره تو میخوای بینشون جدایی بندازی،اگه از خانوادش کسی تیکه پروند یا چیزی گفت در لحظه جوابشو بده انتظار نداشته باش شوهرت پشتت دربیاد