2777
2789

حشمت فردوس میگفت

افتاد😂

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اسم دیالوگ میاد من مالک اشتر میاد تو ذهنم که گف کاش میتوانستم علی را به زمانه ای ببرم که مردمش قدر همچون اویی را میدانند🛐💗.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب قبول نیست؟ 🥲

فیلم زیاد یادم نمیمونه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چرا باید به یک نفر احتیاج داشته باشم که باهاش دو کلمه حرف بزنم؟ خودم با خودم می‌تونم بیشتر از دو کلمه حرف بزنم و حرفای خودمو راحت‌تر بفهمم. اگه کسی به اینجا برسه دیگه نه میگرده، نه انتظار میکشه !

شب‌های روشن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خیلی دیالوگ ها یادم هست یه دیالوگ فیلم دیو ودلبر عشق همه‌چیز ر‌و می‌تونه تغییر بده حتی یه هیولا را

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی دیالوگ ها یادم هست یه دیالوگ فیلم دیو ودلبر عشق همه‌چیز ر‌و می‌تونه تغییر بده حتی یه هیولا را

چقدر این دیالوگ فیلم Her قشنگ بود تعریفش اینجور بود تو دیالوگه ک بعضی وقتا فکر می‌کنم همه‌ احساساتی که لازمه تجربه کردم و از این‌جا به بعد دیگه احساس جدیدی نخواهم داشت هرچی هست فقط یه نسخه ضعیف‌تر از احساساتیه که قبلا داشتم

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اینا هم برای مختارنامه هست . 

رجز خوانی در میدان خالی شهامت نمی‌خواهد 

حق با کسی است که طلا دارد یا با کسی که خدا را دارد ‍؟

-ما میتوانیم قضیه را مرد و مردانه حل کنیم 

+ من در مقابل خود مردی نمی‌بینم ، تو مرد بودی همچون سگی باوفا در مقابل دربار ال امیه واق واق نمی‌کردی ، پدرت را معاویه کشت ، تو به جای انتقام دست بوس و پا بوس پسر ابو سفیان شدی ، کسی که بر خون پدر تف می‌کند همچون حیوانی است که شکمش را از مردار خود پر میکند 

به فتوحات پدر نازیدن هنر نیست ، خودت چه داری ؟

اویی که خر است مابقی را مثل خود خر می‌پندارد 

شمشیرت را غلاف کن و بیل بردار که خواهی دید با بیل زدن هم میشود به بهشت رسید