2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون به خونواده و شهرتون توهین کنه چه جوابی بهش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 80 پست

بگو قابلمه میگرده درش رو پیدا می‌کنه 

آدم به زنش توهین نمیکنه چون انتخاب خودتم 

دیدی زیاد حرف میزنه بی محلی کن چون ممکنه بعنوان نقطه ضعف استفاده کنه فقط بگو خدا جوابتو بده 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو قابلمه میگرده درش رو پیدا می‌کنه آدم به زنش توهین نمیکنه چون انتخاب خودتم دیدی زیاد حرف میزنه بی ...

اره حتما یه بار که دعوامون شد یادم میمونه که بگم خدا جوابتو بده

ما همسایه ایم نمیتونه همچین چیزایی بگه

ولی خیلی شدید برخورد میکنم حتی ممکنه حرفاشو به خودش برگردونم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

جوابشو میدم دیگمیگم شما شهری هستید کافیه شما چشم و دل سیرید کافیهالبته اگر راس بگه جوابی نمیدم

اخه خودشم بچه شهرستانه فقط یکم شهرش از ما بزرگتره و جمعیتش بیشتره🥲

چه جواب دندان شکنی خیلی بکارم میاد ممنون

کسی که تو بحث کم میاره فحش میده.

یاد بگیر بجاش جوابی بدی که بره تعطیلات

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

میگم‌ببین‌تو وخانوادت‌ دیگه چی بودید که تو اومدی خواستگاری من

اگه بهتر بودید که می  رفتید پیش‌یه‌دختری که‌ هم خانوادش عقب مونده نباشه‌هم دهاتی نباشه

(هرچند یکم گل به خودی هست ولی تنها جوابی‌هست که به فکرم‌رسید )