2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون به خونواده و شهرتون توهین کنه چه جوابی بهش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 80 پست
اره حتما یه بار که دعوامون شد یادم میمونه که بگم خدا جوابتو بده

قطعا خدا یادش میمونه 👍 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

میگم‌ببین‌تو وخانوادت‌ دیگه چی بودید که تو اومدی خواستگاری مناگه بهتر بودید که می رفتید پیش‌یه‌دختر ...

تازه یه بارم طلاق گرفته ببین من چه بدبختی هستم که هیچوقت اینو نمیزنم تو سرش من خیلی مودبم 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم خیلی فحش میده فحش ناموسی مثل ج...ه و به خواهر مادرم فحشای وحشتناک. چرا؟ چون یه چیزی خونمون جا گذاشته بود. خود احمقش جا گذاشته بود. من در جواب این فحشاش چیزی نمیگم سکوت میکنم میترسم وحشی بازی دربیاره کتک بزنه یا چیزی بشکنه

همین امشب شوهرم برای اولین باربعدسالها بهم توهین کرداونم چون حواسم نبود برای دست بوسی برادرش ازماشبن پیاده نشدم گفت مقصر تو نیستی مقصر اون بیشعوریه تورو تربیت کرده منم برعکس قبلن گفتم نه که پدرت خیلی شعور داشت تو برادرات تربیت کرد اونم ناراحت شد باهام قهری کرد شامم نخورد اینقدر پرورش کردم توقع نداره جوابش بدم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
تازه یه بارم طلاق گرفته ببین من چه بدبختی هستم که هیچوقت اینو نمیزنم تو سرش من خیلی مودبم 😢

خب اشتباه میکنی تو ی جوری باید برخورد کنی ک اون شرمنده باشه اتفاقا بزن ب سرش ک اون ی بار طلاق گرفته و تو دختر بودی 

ادمای ضعیف و بی اعتماد ب نفس اینحوری رفتار میکنن یگو داری به شعور و انتخاب خودت توهین میکنی شهری و روستایی بودن شخصیتو شعور نمیاره الان تو شهری که این کلمات سخیفو بکار میبری وس افتخار میکنم که روستایی ام 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد