2777
2789
خانم دکتر من روحیه حساسی دارم و جایی از رابطه هر لحظه و مکان از نامزدم مشکلی ببینم بهش میگم و خودمم ...

عزیزم خیلی کلی گفتید 

منظورتون رابطه زناشویی هست یا رابطه عاطفی؟

میشه یک مثال بزنید تا من بتونم  جواب بدهم چیکار کنید

چون تو چت  و نوشتارخیلی نمیشه منظور ها رو رسوند به خاطر همین اینجا دوست ندارم مشاوره بدهم و چت کردن و نوشتن هم برام خیلی سخت تر از حرف زدن هست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی کلی گفتید منظورتون رابطه زناشویی هست یا رابطه عاطفی؟میشه یک مثال بزنید تا من بتونم جواب ...

مثلا امشب که مهمانی رفته بودیم و خواهر شوهرم با خانواده به جمعمون اضافه شدن همسر من دید غذا کم اومد جوجه نخورد 

درحالی که اونا اضافه شده بودن اونا باید رعایت می‌کردن

بهش گفتم تا چرا حق خودتو نمیخوری تازه کلی هم اضافه اومد دوباره خواهر شوهرم که سر شام بی دعوت اومده بود خورد 

منم ناراحت شدم شوهرم بخاطر اونا غذا نخورد

فقط بده بخورهشوهر من الان ۶ تا وعده رو راحت میخوره

نمیخوره لعنتی بدغذاس انگار یه دختر نوجون لوس بدغذای ن نوره!از صبح تا شب سر کارهیشم نیست تو محل کارم اعتقاد داره آب فقط میشه خورد!مرد که تو مغازش زشته چیزی بخوره یا دستاش کثیفن نباید بخوره!پرنسسیه برای خودش

نمیخوره لعنتی بدغذاس انگار یه دختر نوجون لوس بدغذای ن نوره!از صبح تا شب سر کارهیشم نیست تو محل کارم ...

وای شوهر منم اینجوری بود اولا تازه درست شده هاااا انقد حرصم میداد سرغذا خوردن 

وای شوهر منم اینجوری بود اولا تازه درست شده هاااا انقد حرصم میداد سرغذا خوردن

اینا مقصر مادرشونه بهشون نرسیدن اهمیت به نخوردنشون ندادن حالا ما موندیم ویه مرده لوس بدغذا ماشالله بچه هام اصلا شبیه پدرشون نیستن از بس بهشون میرسم البته برای پسرم از بس میترسیدم مثل همسرم نشه !یه کم پرخور شده داره توپولو میشه سرغذا خوردنش همش دعوا داریم!از اون ور بوم افتادم من

مثلا امشب که مهمانی رفته بودیم و خواهر شوهرم با خانواده به جمعمون اضافه شدن همسر من دید غذا کم اومد ...

ببین عزیزم این خوبی و درک همسرتون رو می رسونه که انسان خوب و با تعهدی هست و میشه تو سختی ها روش حساب کرد

مردی که با خانواده و خواهر و مادرش رفتار درستی نداشته باشه و بهشون بی احترامی کنه مرد قابل اعتمادی نیست

مردی که خواهرش که از گوشت و خون خودش هست و باهم بزرگ شدن رو به راحتی کنار بگذاره و هیچ حس مسئولیت بهش نداشته باشه مطمئن باش یک روز خدایی نکرده شما رو خیلی راحت تر از این ها کنار خواهد گذاشت و این کار همسرتون یک کار مثبت بود از نظر من 

دوما به خاطر چیزهای الکی و مشکلات کوچک دوران شیرین نامزدی رو به کام خودتون و همسرتون تلخ نکنید حالا آدم یک شب کلا شام نخوره هیچ اتفاقی براش نمی افته می تونه بعدا بره اگه خیلی گرسنه شد یک چیز دیگه بخره و بخوره، در کل زندگی مشترک خیلی چالش های بزرگی داره که باید خودمون رو قوی کنیم 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

پیشنهاد می کنم چند تا کتاب خوب در مورد روانشناسی مردها و ارتباط با همسر و همسرداری بخونید و بهش عمل کنید 

چون من بخواهم اینجا توضیح بدهم خیلی طول میکشه 

اگه بخواهید چند تا کتاب خوب معرفی می کنم بهتون؟

ببین عزیزم این خوبی و درک همسرتون رو می رسونه که انسان خوب و با تعهدی هست و میشه تو سختی ها روش حساب ...

آخه کار همیشگی شونه 

حتی گاهی میان هر چی هست میخورن میرن سهم همسرمم که میخاد ببره سرکار اونم میخورن

یروز درمیون اونجان

بله ممنون میشم عزیزم

کتاب ازدواج بدون شکست  دکتر ویلیام گلسر و کارلین گلسر

کتاب هنر عشق ورزیدن اریک فروم

کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی جان گری هم در مورد تفاوت های زن و مرد و درک مردها عالی هست

همین ۳ تا کتاب رو با دقت بخونید و تا جایی که می تونید بهش عمل کنید بهترین زندگی رو خواهید داشت گلم