2777
2789
عنوان

نی نی سایت نیست که دیوونه خونه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست
ببین دیگه من چقدر بی شعور و نفهمم وقتی میدونم اگر بیام اینحا ریده میشه به اعصاب و روانم بازم میام‌

من جواب نمیدم ولی چون پریودم اعصاب ندارم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

گوزو😂😂😂😂😂😂😂😂😂نصف شبي چقدر خنديدم😂😂😂😂

ولي واقعا تحصيلات تا حدوي شعور مياره،به نظرم ورژن تحصيل كرده ي يك ادم با شعورترين ورژن اون ادمه،باور كنيد اگر همين مقدار تحصيلات رو هم نداشت خيلي غيرقابل تحمل تر و بيشعور تر بود.

گابریل گارسیا مارکز هستم،کاربری اولم تکلیف مشکی و کاربری دومم تعلیق قرمز شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم کازابلانکا رو میگی همه جا فحش میده... اینجور ادما تو سایت زیادن باید مثل خودشون رفتار کنی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

گوزو😂😂😂😂😂😂😂😂😂نصف شبي چقدر خنديدم😂😂😂😂ولي واقعا تحصيلات تا حدوي شعور مياره،به نظرم ورژن ت ...

برای همه صدق نمی‌کنه 

بعضیا یه لیسانس آبیاری گیاهان دریایی از دانشگاه دارغوز تپه که میگیرن دیگه خدارو هم بنده نیستن 

طرف روانیه داره بی خانوادگیشو نشون میده همه جاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/16876879/تقو ...

بچه ساله سرگرمیش فحشه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

برای همه صدق نمی‌کنه بعضیا یه لیسانس آبیاری گیاهان دریایی از دانشگاه دارغوز تپه که میگیرن دیگه خدارو ...

به نظرم كسي كه دانشگاه رفته يا حتي فوق ديپلم هم داره،يك تعاملي با محيط اطراف داشته و بالاخره بيشتر توي جامعه بوده و با اقشار ديگه ي جامعه ارتباط داشته و اين خيلي به رشد شخصيتي و بالا رفتن سطح شعور و فرهنگ كمك ميكنه.ولي بله درست ميفرماييد،متاسقانه در مورد همه سدق نميكنه.

به نظرم كسي كه دانشگاه رفته يا حتي فوق ديپلم هم داره،يك تعاملي با محيط اطراف داشته و بالاخره بيشتر ت ...

تا حدی قبول دارم حرفتون رو اما بعضی اوقات باعث غرور کاذب توی فرد میشه 

مثلا نشنیدید میگن فلانی از وقتی دانشگاه رفته دیگه کسی رو تحویل نمیگیره 

خب این که رشد نیست

تا حدی قبول دارم حرفتون رو اما بعضی اوقات باعث غرور کاذب توی فرد میشه مثلا نشنیدید میگن فلانی از وقت ...

موافقم،بعضيا جنبه ي رشد رو ندارن.