2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم خیانتی کرده

129 بازدید | 8 پست

ما همیشه توی اکانتای اینستا هم بودیم از زمان دوستی و ازدواج 

چند وقت پیش بحثمون شد اون منو از اکانتش انداخت بیرون منم انداختمش بیرون ولی چون به فیسبوک مشترکمون وصل بود من دوباره وارد اکانتش شدم و نمی‌دونست

حالا امروز صبح من دیدم توی لینک هیستوری پیج یه دختر به اسم روژین رفته بود بهش گفتم روژین کیه انکار کرد و گفت توهم زدی و من تو پیج کسی نرفتم با این اسم چک کنم

بعد گذشت تا امشب دیدم از اکانت اینستاش منو بیرون کرده و رمزم تغییر داده و اتصالش به فیسبوکم قطع کرده بهش زنگ زدم گفتم منو انداختی بیرون گفت آره من تو پیج تو نیستم تو چه دلیلی داره باشی؟و بهش گفتم این کارت حس بدی بهم داد ما همیشه اکانتمون مشترک بوده گفت به ک.یرم که حس بدی گرفتی مشکل خودته آدم روانی سادیسمی و تلفن روم قطع کرد

الان خیلی استرس و حال بدی دارم چیکار کنم؟

شوهرته یا نامزد؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطئی ب بحث نداره همین حرکت از قبل رو مخش بوده

خب ما یه عمر تو پیج هم بودیم الان یادش اومده؟چون المانه و من ایرانم خیلی حس استرس و تردید دارم که نکنه داره ازم مخفی کاری میکنخ

خب ما یه عمر تو پیج هم بودیم الان یادش اومده؟چون المانه و من ایرانم خیلی حس استرس و تردید دارم که نک ...

نه ببین زمان قهر و دعوا این چیزا زیاد پیش میاد

برای درآوردن حرص توعه و توجه تو رو جلب کنه

چرا سیاست نداری به روش میاری حتی اگه خیانت نکرده باشه با این کارهات اونو دور می کنی از خودت و ترغیب میشه خیانت کنه

اصلا اهمبت نده و عادی رفتار کن باهاش بحث نکن و با چرب زبونی بکشش سمت خودت یه کاری کن بیشتر وقت اش رو با تو بگذرونه