2777
2789
عنوان

فروشنده بی صفت

75 بازدید | 6 پست

دیروز با مامانم رفتیم لباس زیر بخریم ، مادر دختر بودن فروشنده شون ، به دختره گفتم از این ست که پسندیده بودم سایز ۷۵ بدید ، حالت تمسخر خندید گفت کوچیک ترینشون همینه

گفتم خب بیا بده دیگه

قبلا هم ازونجا خرید کرده بودم رو بسته بندی یه عکس بود داخلش یه لباس دیگه ، به دختره گفتم این که میدی حتما عین عکسشه دیگه؟ خانم بهش برخورد ، خلاصه که دوتا ست پسند کردم دوتاش با هم ۹۰۰ خورده ای

گفتم یکم تخفیف بده ، گفت تو پول نده اصلا ، بهم برخورد ، مامانم به مامان دختره گفت خانم این دخترت چقد بد اخلاقه یه تخفیف خواستیما ، گفت یه قرآن قسم که یه قرونم سود نداریم ، خلاصه دختره یه چشم غره ای به مامانم رفت که من سگ شدم ، به چه حقی با اون چشای ورقلمبیده به مامانم بد نگاه کرد زدم به دست مامانش گفتم خانم اگه اخلاق خریدنیه بخرید لازمتون میشه ندارید اصلا و رفتم

بعد یه مغازه دیگه دقیقا همون ستو دویست تومن ارزون تر میداد ، بعد به قرآن هم قسم میخورد زنیکه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.