2777
2789
ممنون عزیزم سبزی فریزری بجز قرمه سبزی چیا باید بگیرم

سبزی کوکو اگر دوست دارید زیاد بگیر. غذای راحت و سریعیه

سبزی آش اگر اهل آش هستید

اسفناج اگر نرگسی یا آلواسفناج می‌خورید. من تو نخود هم می ریزمش میشه نخود اسفناج. تو آش هم میشه ریخت.

سبزی سوپی مقدار خیلی کم بسته های کوچولو

سبزی پلویی هم بسته های کوچیک اگر اهل سبزی پلو هستید.

کرفس هم من وارد نیستم ولی دوسه مدل سبزی خاصی شبیه قورمه سبزی براش آماده میکنن در کنار خود کرفس ها استفاده میشه.

من مصرف حبوباتم بالاست اتفاقا همه شو استفاده میکنم. لپه برای قیمه. لوبیا قرمز برای قورمه، چیتی برای ...

چقدر خوب،،مخصوصا نخود که عالیه... من چون آبگوشت درست نمیگنم و خونه مامانامون میخوریم برا همین استفاده نمیشه تو خونم..قورمه سبزی هم معمولا خونه مادرشوهر میخوریم چون عالییی درست میکنه...من فقط یکم عدس دارم برای عدس پلو و عدسی،،لپه..و یکمم چیتی برای اینکه اگه هوس قورمه کردیم درست کنم..خوراک لوبیا و اینا همسرم خیلی با میل نمیخوره،،درست نمیکنم..حتی همون پلو عدس رو هم با اکراه میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب،،مخصوصا نخود که عالیه... من چون آبگوشت درست نمیگنم و خونه مامانامون میخوریم برا همین استفاد ...

همسر منم پلو مخلوط غر میزنه. ولی من و دخترم خیلی دوست داریم. دخترم پلو مخلوط بهتر از خورش میخوره. دیگه منم پیازداغ زیاد و مخلفات و سیب سرخ کرده و... میذارم تنگش، کلیم زعفرون میزنم همسر هم گول میخوره غر نمیزنه دیگه:)

چقدر خوب،،مخصوصا نخود که عالیه... من چون آبگوشت درست نمیگنم و خونه مامانامون میخوریم برا همین استفاد ...

فرهنگ غذایی ها متفاوته دیگه:) ما هم میریم شهر یکی از اقوام غذاهاشون یه ذره حبوبات داره با کلیییی گوشت. حالا ما برعکسیم حبوبات بیشتر از گوشت میریزیم:))))

همسر منم پلو مخلوط غر میزنه. ولی من و دخترم خیلی دوست داریم. دخترم پلو مخلوط بهتر از خورش میخوره. دی ...

😂😂😂شوهر من با هیچی گول نمیخوره،،فقط چشمش گوشت و مرغ را میبینه،،اونم گرونیه نمیشه بی حد و حساب درست کرد

سعی کن زیاد مواد غذایی فریزی استفاده نکنی خاصیتشو از دست میده 

به روغنهای مصرفیتون وسواس نشون بده منظورم اینه یه چیز خوب استفاده کن 

گوشت هم همینطور حبوبات میگیری سعی کن از جای معتبر بگیری که نسبتا ارگانیک باشه 

عناب نخودچی کشمش مویز اینها بشه تنقلاتتون 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همسر منم پلو مخلوط غر میزنه. ولی من و دخترم خیلی دوست داریم. دخترم پلو مخلوط بهتر از خورش میخوره. دی ...

منم پلو مخلوط رو از برنج با خورشت بیشتر دوست دارم مثل باقالی پلو عدس پلو لوبیا پلو راستی شنا برنج گرفتین امسالی ایرانی من گرفتم ۳۰۰ برنج طارم هاشمی  کشت اول 

من مصرف حبوباتم بالاست اتفاقا همه شو استفاده میکنم. لپه برای قیمه. لوبیا قرمز برای قورمه، چیتی برای ...

منم حبوبات زیاد مصرف میکنم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم پلو مخلوط رو از برنج با خورشت بیشتر دوست دارم مثل باقالی پلو عدس پلو لوبیا پلو راستی شنا برنج گر ...

من یه جا ۱۸۰ تومنی گیرم اومد. مال شماله اسمش یادم نیست. خیلی عالی نیست، یه ذره حواسم نباشه شفته شده ولی بدم نیست به هرحال ایرانیه حداقل.