2777
2789
عنوان

نمی دونم شوهرم چه غلطی داره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4074 بازدید | 107 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا همش دنبال ی چیزی هستن کمرشونو سفت کنه هر چن. مشکلی نداشته باشن میخوان بهتر شن من فک میکنم همچی ...

آخه این یه ماه اخیر هیچ کاریم نکرده حتی اقدامم برای بارداری بهش اعتراض کردم چرا این ماه اینجوری شدی

آخه این یه ماه اخیر هیچ کاریم نکرده حتی اقدامم برای بارداری بهش اعتراض کردم چرا این ماه اینجوری شدی

بدبه دلت راه نده توکل کن خدا فردا به منم خبر بده

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

اسی شوهرت مشکل کبدی نداره مثلا کبد چرب یا کبد گرید ۲-۳

چون شوهر منم برای کبدش یبار کلی دارو گرفت بدون اینکه به من بگه میخورد من فکر میکردم مکمل و ایناست که قبلا میخوره یه روز اتفاقی چک کردم دیدم قرص گیاهیه که پرسیدم توضیح داد 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
فکر کنم برا ترک اعتیاد باشه شاید...!!!که نمیخاد شما بدونیاسی شوهرت زود عصبی میشه؟؟اشتهاش چه حوریه به ...

اشتهاش کم شده فک کنم . عصبی نیست . نمی دونم به خدا الان مغزم داغ کرده هزار تا فکر و خیال تو ذهنمه

اسی تگم کن یا ریپلای بزن لطفا اگه فهمیدی

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست