2777
2789

صرفا جهت کسب تجربه میخوام نظرتون بدونم

تصور کنید هم شرایط گرفتن جشن عقد دارید هم عروسی 

بحث مالی اینا نیست بالاخره یه جوری جشن رو میگیرید تموم میشه میره

اما میخوام بدونم بازم حاضرید جشن عقد جدا بگیرید و بعد از ۶ ماه تا یکسال جشن عروسی بگیرید ؟ 

یا تمایل دارید جشن عقد و عروسی رو باهم بگیرید یعنی یه لباس عروس بپوشید و قبل از شروع مراسم خطبه محرمیت هم خونده بشه ؟ ( اینو از دوستامون دیدم البته اونا دانشجوی کشور دیگه هستن اومده بودن ایران اینطوری جشن گرفتن و رفتن ) 

حالا تصور کنید نه جهیزیه آماده هست نه داماد الان امادگیشو داره خونه رهن کنه 

آیا ترجیح میدین یه جشن بزرگ یعنی با تعداد مهمونای زیاد از دو طرف با لباس عروس داشته باشید تا کم کم هر موقع جهاز و خونه آماده شد برید سر خونه زندگیتون یا نه حتما میخواین جشن عقد جدا برگزار بشه جشن عروسی جدا برگزار بشه دلیلشم بگید 

ما عقد محضری بود 

خونواده هامون بودن نزدیک 30 نفری می‌شدیم 

جشن گرفتیم رفتیم یه جایی که عکس بگیریم 

بعد یه ماه هم خیلی یهویی عروسی کردیم 

در کل عقد و عروسی جدا بود ولی خب عقدم شلوغ نبود 

از اونور مراسم نامزدیم که خونه بابام بود شلوغ بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدی ام تو باغ بود گل آرایی بودو شام دادیم و... عقدم خرداد ماه بود عقد خیلی مفصل گرفتم تالار دی جی و فیلم بردار و کیک چند طبقه دسر و چند مدل شام  و....   از عکس های عقدم آلبوم چاپ کردم ولی باز عروسی میگیرم نهایت تا اردیبهشت ماه من تعداد مهمون هامون کمه ولی با کیفیت بالا میگیریم عقدم 100 نفر بود برای عروسیم خیلی بشه دیگه 200 نفر 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ما عقد محضری بود خونواده هامون بودن نزدیک 30 نفری می‌شدیم جشن گرفتیم رفتیم یه جایی که عکس بگیریم بعد ...

ما رسم نامزدی نداریم فقط عقد میکنیم فقط به دوره آشنایی که عروس داماد دارن باهم آشنا میشن و خانواده ها در جریانن اگه ازدواج قطعی باشه یا خطبه محرمیت خونده بشه میگن نامزدی و براش جشن نمیگیرن چون ممکنه به هم بخوره فقط نزدیکان در جریانت وگرنه همون آشنایی هست